Eerstvolgende Bijeenkomst IKT College

Voor alle deelnemers van IKT Van der Valk Hotel Hengelo , Hengelo

28 nov
Babyboomers met gouden handen verlaten het actieve bedrijfsleven. Technische ontwikkelingen gaan steeds sneller en knappe koppen blijven niet jarenlang aan één bedrijf geboden. Verdwijnt daarmee ook technische, essentiële kennis uit jouw bedrijf? Lees meer
28 nov

IKT College

Voor alle deelnemers van IKT
Hengelo

Babyboomers met gouden handen verlaten het actieve bedrijfsleven. Technische ontwikkelingen gaan steeds sneller en knappe koppen blijven niet jarenlang aan één bedrijf geboden. Verdwijnt daarmee ook technische, essentiële kennis uit jouw bedrijf?

02 dec

VIT bijeenkomst "Twente Index 2019"

Voor alle deelnemers van IKT
Enschede

De Twente Index wordt jaarlijks gepresenteerd in de laatste VIT-bijeenkomst van het jaar. Hoe ontwikkelt de economie van Twente zich? Profiteert Twente van de hoogjunctuur?

04 dec

Ontbijtbijeenkomst IKT-Almelo

Voor alle deelnemers van IKT
Almelo

IKT-Almelo is trots, dat deelnemers van het Solar Team Twente tijdens deze bijeenkomst, voor het eerst in Nederland hun verhaal vertellen. Waarom doe je mee aan het Solar Team? Hoe is het om als student binnen dit team te opereren?

09 dec

Eindejaarsbijeenkomst IKT-Oldenzaal

Voor alle deelnemers van IKT
Oldenzaal

Het bestuur van IKT-Oldenzaal is dit jaar begonnen bij het Twents Carmel College en gaat daar ook eindigen. We hebben een verrassend programma waarbij veel aandacht is voor jong talent!

11 dec

Eindejaarsbijeenkomst IKT Hengelo-Borne

Voor alle deelnemers van IKT
Hengelo

Met veel genoegen nodigt het bestuur van IKT Hengelo-Borne jou en je partner uit voor deze eindejaarsbijeenkomst. Het bestuur onderstreept het grote belang van kunst en cultuur behorend bij een goed vestigingsklimaat.

Om alvast te noteren in de agenda...

12 dec

Eindejaarsbijeenkomst IKT-Enschede

IKT-Enschede

12:00 uur - 14:00 uur

Toon alle

Archiefbijeenkomsten

Bekijk alle archiefbijeenkomsten