01 jun
Route in Google Maps

Bijeenkomst IKT Golftoernooi - tweede speeldag


Twentsche Golfclub
Almelosestraat 17, 7495 TG Ambt Delden
Ambt Delden


01 juni 2017
15:30 - 20:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Gelet op de vele positieve reacties, organiseren we ook dit jaar de IKT Golfcompetitie. Golfen biedt bij uitstek mogelijkheden tot verbinden. De competitie spelen we bij drie golfclubs, die eveneens IKT-deelnemer zijn. De spelvorm is individueel stableford over 9 holes met ¾ handicapverrekening.

Deelname aan de IKT Golfcompetitie
Wilt u meedingen aan de IKT-golfcompetitie 2017, dan dient u minimaal vier keer mee te doen (inclusief de finaledag). Van de vier wedstrijddagen tellen de drie beste scores voor het eindklassement. Mocht u helaas (onverwacht) verhinderd zijn op één van de vier dagen, dan kunt u voor een vervanger zorgdragen en alsnog meedingen aan de competitie.

Deelname aan één of meerdere speeldag(en)
Kunt of wilt u niet aan de competitie meedoen, dan is het mogelijk om u voor één of meerdere speeldag(en) aan te melden. Uiteraard kent elke speeldag een winnaar. Wilt u deelnemen aan de finaledag, dan verzoeken wij u om ook een eerdere speeldag in te plannen.

Introducé
Het is mogelijk om een zakelijke introducé mee te brengen. Dat kan een relatie of een collega zijn, maar ook een bevriende ondernemer. Op deze wijze verbindt u het nuttige met het aangename.

Data
Dinsdag 16 mei Golfclub De Koepel in Wierden
Donderdag 1 juni Twentsche Golfclub in Ambt Delden
Maandag 12 juni Golfclub Driene in Hengelo
Donderdag 22 juni Golfclub De Koepel in Wierden
Dinsdag 4 juli (finaledag) Twentsche Golfclub in Ambt Delden

Kosten
De kosten bedragen € 80,00 per persoon/per speeldag.

Programma

15:30 Ontvangst
16:30 Start wedstrijd (shotgun)
19:30 Maaltijd
20:30 Einde