11 sep
Route in Google Maps

Bijeenkomst Informele Zomerbijeenkomst IKT-Enschede


Drienerlose Roeivereniging Euros
Auke Vleerstraat 99, Enschede
Enschede


11 september 2017
16:00 - 19:00


IKT-Enschede

Beschrijving

DRV Euros is dé studentenroeivereniging van Enschede. Met meer dan 350 leden beoefenen zij alle vormen van de roeisport. Van het fanatieke wedstrijdroeien tot aan het rustige competitieroeien. Graag zijn zij onze gastheer tijdens onze jaarlijkse informele zomerbijeenkomst om u kennis te laten maken met deze oude en traditionele sport. DRV beschikt aan de Auke Vleerstraat over diverse loodsen en een mooi clubgebouw. In deze loodsen liggen niet alleen de prachtige roeiboten maar ontwikkelen en ontwerpen zij ook zelf nieuw wedstrijdmaterieel o.a. met behulp van kunststof afvalmateriaal van Ten Cate! Zij hebben zicht ten doel gesteld om met een compeet Enschedees team deel te nemen aan de Olympische Spelen. Graag vertellen zij u hier meer over.

We hebben de middag opgedeeld in twee mogelijkheden.

Wilt u roeien of wilt u dit een keer proberen? 
Bent u een geoefende roeier, dan kunt u meeroeien in een professionele wedstrijdboot. Misschien bent u wel de Olympische kandidaat die zij zoeken? Voor alle beginners zijn er stabiele competitieboten beschikbaar.

Gaat u voor de rondleiding? 
Voor de niet-roeiers is er een uitleg door DRV Euros ondermeer over de vele tradities en vindt een rondleiding plaats door de diverse gebouwen. En natuurlijk is er ook gelegenheid om de roeiers aan te moedigen. 

Met veel genoegen nodigt het bestuur van IKT-Enschede - onder voorzitterschap van Theo de Boer - u uit voor deze informele zomerbijeenkomst. 

Kledingadvies voor de roeiers:
Voor het deelnemen aan het roeien is een strakke sportbroek aan te raden/vereist. Uiteraard zijn er kleedkamers en douches beschikbaar.

Kledingadvies voor niet-roeiers:
Het programma vindt grotendeels buiten plaats. Indien nodig, neem iets warms mee. Overigens is er bij slecht weer een binnenprogramma.

Dieetwensen
Geef deze s.v.p. door aan [email protected]

Parkeren
Bij DRV Euros is geen parkeergelegenheid. U kunt uw auto parkeren bij de HST Groep, Transportcentrum 2 (aan de overkant van DRV). 

Programma

16:00 ontvangst met koffie/thee
16:30 welkom door Theo de Boer, voorzitter van IKT-Enschede
16:35 korte inleiding door DRV Euros
16:45 omkleden en start roeien óf rondleiding op het terrein van DRV Euros
17:30 informeel samenzijn met buffet
19:00 einde