16 jan
Route in Google Maps

Bijeenkomst Nieuwjaarslunch IKT-Almelo


Theaterhotel Almelo
Schouwburgplein 1, 7607 AE
Almelo


16 januari 2018
12:00 - 14:00


IKT-Almelo e.o.

Beschrijving

‘Ruimtereis’ naar Twente 

Hoe krijgen we Twente nou eindelijk goed bereikbaar? Welke ruimte vraagt dat en wat moeten we hiervoor doen, bijvoorbeeld de komende tien jaar? Maarten Steinbuch neemt u hiervoor op 16 januari mee op een uitdagende reis langs tijd, ruimte en technologische ontwikkelingen. 

Gordels om
Stap bij Steinbuch in zijn onbemande auto mét robot. En parkeer ‘m onderweg om u te verwonderen over zijn kijk op het elektrisch overbruggen van afstanden. Want hij weet hoe je infravraagstukken aanpakt. En wat dat vraagt van u als ondernemer en van ons als regio.

Over ‘reisleider’ Maarten Steinbuch
Steinbuchs eigen leven is één grote, verrassende reis: van werktuigbouwkunde en een industriejob naar hoogleraarschap bij de Technische Universiteit Eindhoven. Zijn voorlopige halte? Werken aan onder meer elektrisch vervoer en zelfrijdende autotechniek. Dat leidde tot allerlei (p)rij(s)bewijzen. Zoals de KIvI Academic Society Award en Simon Stevin Meesterprijs, omdat hij wetenschap en bedrijfsleven enorm inspireert als medechauffeurs maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Laat u meenemen op deze tijd-ruimtereis in lunchtijd. Zorg wel voor een geldig vervoersbewijs. Meld u hiervoor aan via onderstaande knop.