08 feb
Route in Google Maps

Bijeenkomst Ontbijtbijeenkomst IKT-Oldenzaal


Qua Koken
Enschedesestraat 2J, 7575 AB
Oldenzaal


08 februari 2018
07:00 - 09:00


IKT-Oldenzaal e.o.

Beschrijving

Wat is eigenlijk Omdenken? 


Herken je dat? Veranderingen in de wereld gaan zo snel, dat we voortdurend geconfronteerd worden met nieuwe problemen. En hoe ervaar je dan die problemen? Zijn dat beren op de weg? We zijn geneigd om er 'ja maar' tegen te zeggen. Problemen proberen we op een oude manier van denken weg te werken: vastdenken heet dat. 

Omdenken begint niet met 'ja maar', maar met 'ja én'. Met omdenken probeer je het probleem niet weg te werken, maar probeer je het probleem te gebruiken. Omdenken beschouwt elk probleem als een lastig obstakel, waar je met geduld en creativiteit, kortom een nieuwe manier van denken, een nieuwe mogelijkheid van kunt maken. Met omdenken zie je de beren én de weg!

Tijdens de ontbijtbijeenkomst organiseren we een Omdenkclinic van 45 minuten, waarin we handvatten aangereikt krijgen om goed met problemen in 2018 om te gaan. Een prikkelend begin van het jaar dus! 

Vergadering van Deelnemers
Tijdens deze bijeenkomst zal het bestuur van IKT-Oldenzaal in een speciale Vergadering van DeelnemersMartin Nieuwmeijer formeel voordragen als voorzitter van het bestuur.

Collega en introducé welkom
Denkt u als ontvanger van deze uitnodiging: deze bijeenkomst is ook nuttig voor mijn collega? Uiteraard is hij/zij van harte welkom. Tevens kunt u een zakelijke introducé meebrengen. Meld echter uw collega of introducé wel even aan. 

Pitch
Wilt u ook wel eens een kijkje in uw bedrijf geven, maar is een bezoek aan uw zaak niet mogelijk of handig? Maak tijdens de ontbijeenkomst dan gebruik van de pitchtijd. 90 seconden is het podium voor u!

Welkom!
Zien we u op 8 februari? Voorzitter Bob Bruijsten en het bestuur van IKT-Oldenzaal begroeten u graag!