15 mrt
Route in Google Maps

Bijeenkomst Lunchbijeenkomst met twee burgemeesters


De Jaargetijden
Parkweg 49
Enschede


15 maart 2018
12:00 - 14:00


IKT-Enschede

Beschrijving

Lunchbijeenkomst met twee burgemeesters
IKT koestert tradities, maar vernieuwt ook graag. Traditie is dat de burgemeester van Enschede u in de maand maart toespreekt over de lopende ontwikkelingen. We zijn blij dat burgemeester Onno van Veldhuizen ook dit jaar hiertoe bereid is.

Nieuw is dat de burgemeester van Winterswijk Joris Bengevoord eveneens als gastspreker aanwezig is. Niet alleen komt er een snellere verbinding tussen de Achterhoek en Twente door de nieuwe N18, maar er is meer wat bindt. De Agenda voor Twente en het Ambitiedocument Achterhoek geeft al vele overeenkomsten aan. Maar ook thema's als  grensoverschrijdende samenwerking, arbeidsmarkt, onderwijs, bereikbaarheid én de vele Duitse bezoekers op marktdagen.

Vragen?
Gespreksleider is Sandy Nijhuis. Mocht u nu alvast een vraag hebben, mail die dan naar [email protected]

Vergadering van Deelnemers
Tijdens deze bijeenkomst zal het bestuur van IKT-Enschede in een speciale Vergadering van Deelnemers, Marijn van der Wal formeel voordragen als voorzitter.

Collega en Introducé welkom
Denkt u als ontvanger van deze uitnodiging: deze bijeenkomst is ook nuttig voor mijn collega? Uiteraard is hij/zij van harte welkom. Tevens kunt u een zakelijke introducé meebrengen. Meld echter uw collega of introducé wel even aan via [email protected]

Het bestuur van IKT-Enschede hoopt velen van u op donderdag 15 maart te begroeten!