13 mrt
Route in Google Maps

Bijeenkomst IKT Café


Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9, 7556 PC
Hengelo


13 maart 2018
16:30 - 18:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Sheltersuit Foundation

Wij zijn blij met onze gast Youp Meek van de Enschedese Stichting Sheltersuit. Samen met Bas Timmer en Ahmad Shasho van genoemde stichting heeft hij onlangs op Lesbos honderden van hun superjassen uitgedeeld.

Sheltersuit is eerder begonnen als oplossing voor een groot daklozenprobleem. In het altelier zijn vele vrijwilligers en mensen met afstand tot de arbeidsmarkt actief om jassen te producreren. Er wordt gebruik gemaakt van 'geupcycled' en gerecyclede materialen. 

Een bijzonder inspirerend verhaal van bijzondere nuchtere tukkers. 'We doen dit niet voor het geld. We zijn gewoon een groep mensen die degenen willen helpen die niet zoveel geluk hebben als wij in dit leven'.

Bekijk het filmpje over Sheltersuit

Op 13 maart kun u zelf getuige zijn van dit bijzondere verhaal en alles vragen tijdens het IKT-Café. 

Vraag aan Youp Meek?
Dorothée Loorbach interviewt Youp Meek. Hebt u nu al een vraag voor Youp Meek? Mail deze aan haar: [email protected]

Welkom!
Breng een collega en/of zakelijke introducé mee naar dit veelbelovende Café. Meld hem/haar wel even aan bij [email protected]

Agenda Voor Twente
IKT zet zich in 2018 actief in om aan de onderwerpen van de Agenda Voor Twente (meer) inhoud te geven. Dit Café gaat over twee van de vier onderwerpen te weten 'Arbeidsmarkt & Talent' en 'Duurzaamheid en Circulaire Economie'. 

IKT Café locatie 2018
Dit jaar hebben we als locatie gekozen voor Buitenplaats de Houtmaat!