20 apr
Route in Google Maps

Bijeenkomst Bedrijfsbezoek IKT-Haaksbergen


Het Assink Lyceum
Bouwmeester 10
Haaksbergen


20 april 2018
08:00 - 10:00


IKT-Haaksbergen

Beschrijving

Het Assink daagt uit!
Dit is de slogan die op hun website staat. Wij zijn verheugd dat de directie van Het Assink haar deuren opent om IKT-Haaksbergen te ontvangen voor een bedrijfsbezoek. Onderwijs en ondernemers hebben elkaar meer nodig dan ooit. Goed opgeleide jonge mensen op elk niveau zijn onontbeerlijk voor onze gezamenlijke toekomst. Hoe daagt Het Assink uit? Dát laat directeur Jozef Geurtzen en zijn team u zien. Zij zullen u meenemen in het bedrijf Het Assink en diverse toekomstvisies waaronder de huisvesting komt aan de orde. 

Ontbijtbijeenkomst
Juist voor dit bedrijfsbezoek heeft het bestuur van IKT-Haaksbergen gekozen voor een ontbijtbijeenkomst. Bij aanvang van het bezoek zullen de leerlingen voor hun lessen binnenstromen en dat geeft dynamiek. Uiteraard wordt er voor een ontbijt gezorgd. Zowel het IKT-bestuur en Het Assink dagen u uit om aanwezig te zijn!

Welkom
Vindt u dat dit bedrijfsbezoek ook interessant is voor uw collega of voor een zakelijke introducé? Natuurlijk is hij/zij welkom. Meld dit wel even aan [email protected] 

Het bestuur van IKT-Haaksbergen onder voorzitterschap van Mark Leferink hopen velen van u te begroeten op vrijdag 20 april!