12 jun
Route in Google Maps

Bijeenkomst IKT Café


Buitenplaats De Houtmaat
Houtmaatweg 9
Hengelo


12 juni 2018
16:30 - 18:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Van agenda naar actie! 

De Agenda Voor Twente is de innovatieagenda, maar wat houdt dat in? Wat betekent deze agenda voor ondernemers en wat hébben ondernemers eraan. 

De Business Connection Group van IKT zet zich dit jaar actief in om aan de de thema's van de Agenda Voor Twente inhoud te geven. Bijvoorbeeld gaan we tijdens het IKT-College van 25 september concrete plannen ophalen voor het thema 'Bereikbaarheid en Vestigingsklimaat'. Kortom: we gaan van Agenda naar Actie! Daarom zijn wij blij met onze gasten:

 

Hans ter Steege, DGA van Ter Steege Holding uit Rijssen en kartrekker van het Platform Ondernemend Twente. Wat doet dit platform voor/door ondernemers?  

 

Aleid Diepeveen is vanuit Regio Twente programmaleider van de Agenda voor Twente. Wat betekent deze agenda voor ondernemers?

Twente heeft kans op een Regio Envelop. Minister Schouten heeft vanuit het regeerakkoord totaal € 950 miljoen beschibaar gesteld voor regionale plannen. Als Twente een bedrag ter beschikking krijgt, wat kunnen ondernemers hiermee? 

Vraag aan Hans, Aleid of over de Regio Envelop?

Dorothée Loorbach is onze interviewer. Hebt u nu al een vraag voor één van onze forumleden? Mail deze aan [email protected]

Welkom!

Breng een collega en/of zakelijke introducé mee naar dit veelbelovende Café. Meld hem/haar wel even aan bij [email protected]