26 jun
Route in Google Maps

Bijeenkomst Bedrijfsbezoek met BBQ


Machinefabriek Niverplast
Baruch Spinozastraat 2
Nijverdal


26 juni 2018
16:00 - 19:30


IKT-Almelo e.o.
IKT-West Twente

Beschrijving

Een bijzonder bedrijfsbezoek bij een groeiend familiebedrijf


De besturen van IKT West-Twente en IKT Almelo zijn trots om u uit te nodigen voor een bijzonder bedrijfsbezoek. We zijn verheugd dat Gerrit Jan en Richard Nieuwenhuis van Machinefabriek Niverplast hun deuren voor IKT openen. Waarom een bijzonder bedrijfsbezoek? Ten eerste omdat hun nieuwbouw bijzonder is. Gekozen is voor een ronde vorm. Rond is voor Niverplast de ideale samenwerkingsvorm: praktisch!

Verder is Niverplast één van de Pioniers van Overijssel. Pioniers zijn Overijsselse ondernemers die door gedeputeerde Eddy van Hijum van de Provincie zijn benoemd tot Ambassadeur Innovatief Werkgeverschap. Zij geven het goede voorbeeld op het terrein van sociale innovatie. Uitblinkers in de manier waarop zij hun medewerkers op vernieuwende wijze inzetten. Daarnaast investeren zij in hun medewerkers door het te laten (door-)leren. 

Na de inleiding van Gerrit Jan of Richard Nieuwenhuis volgt een rondgang door het bedrijf en aansluitend vindt een BBQ plaats. 

Vol is vol
We kunnen circa honderd gasten ontvangen. 

Welkom!
De besturen van IKT-West Twente, onder voorzitterschap van Tina Zwoferink en IKT-Almelo, onder voorzitterschap van Erik Jutstra begroeten u graag op dinsdag 26 juni.