09 jul
Route in Google Maps

Bijeenkomst Zomerbijeenkomst IKT-Oldenzaal


Landgoedhotel de Wilmersberg
Rhododendronlaan 7
De Lutte


09 juli 2018
16:00 - 20:00


IKT-Oldenzaal e.o.

Beschrijving

Gaat u de uitdaging of de inspiratie aan?

Ook dit jaar organiseert het bestuur van IKT-Oldenzaal - onder voorzitterschap van Martin Nieuwmeijer - een informele bijeenkomst. Deze vindt plaats bij IKT-deelnemer Landgoedhotel De Wilmersberg in De Lutte. We hebben twee actieve programma's waarvoor u bij aanmelding een keuze moet maken.

Shooting Range: we gaan terug naar de tijd van Robin Hood. Shooting Range bestaat uit verschillende onderdelen van handboogschieten, buks schieten en katapult bouwen en schieten. Het is hierbij de kunst om techniek, precisie en concentratie te combineren. Uiteraard worden alle scores genoteerd waardoor het beste schuttersteam bekend wordt. Laat u uitdagen!

Graffiti Workshop: wie kent ze niet, de uiteenlopende kunstwerken gemaakt door graffiti artiesten? Nu is het voor u de kans om al uw creatieve inspiraties kwijt te kunnen. Tijdens de workshop graffiti gaat u in groepjes een kunstwerk maken. Verschillende technieken worden u uitgelegd waardoor u al snel en professioneel te werk kunt gaan. Laat u inspireren!

Na de activiteiten is het goed vertoeven op het prachtige Landgoed. In een unieke setting vindt een grillbuffet plaats en is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. 


Pitch
Deze keer is de pitch al ingevuld. Wilt u uw bedrijf de volgende keer in het zonnetje zetten, meld dit alvast aan ons!

Collega en introducé welkom
Denkt u als ontvanger van deze uitnodiging, deze bijeenkomst is ook nuttig voor mijn collega of voor een zakelijke introducé?! Hij/zij is van harte welkom, meld deze dan wel even aan.

Dieetwensen
Geef deze s.v.p. tijdig aan ons door: [email protected]

Programma

16:00 Ontvangst met koffie/thee en iets lekkers
17:00 Aanvang van de activiteiten
18:00 Grillbuffet en naborrel
20:00 Einde