12 sep
Route in Google Maps

Bijeenkomst Avondbijeenkomst i.s.m. Gemeente Haaksbergen


Restaurant de Blanckenborgh
Enschedesestraat 65, Haaksbergen
Haaksbergen


12 september 2018
17:30 - 20:00


IKT-Haaksbergen

Beschrijving

Ken je buren!  Maakte u de afgelopen jaren al een avondbijeenkomst mee met College en Gemeenteraad van Haaksbergen? Dan weet u dat dit bijzonder waardevolle avonden zijn. Avonden waar het draait om begrip en respect voor elkaars standpunten. Én om het besef dat ons alleen een gezonde toekomst wacht als we samenwerken.

U mag erbij zijn  U krijgt de kans (wéér) zo'n avond bij te wonen. De Gemeente Haaksbergen en het bestuur van IKT-Haaksbergen nodigen u bij deze namelijk uit.

Kennen en gekend worden  Dit jaar is het thema 'Ken je buren'. Want goede business genereren werkt natuurlijk beter als u elkaars kwaliteiten en activiteiten kent. Hoe vaak hoort u niet zeggen: 'Goh, ik wist niet dat jíj dat ook kunt'. Een gemiste kans!  

Stel je voor..... Hoe leert u elkaar nou het beste kennen? Simpel, door u letterlijk voor te stellen. Daarom zit u deze avond aan verschillende tafels waar u zich voorstelt aan uw buurman en buurvrouw. En dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. Dieetwensen kunt u mailen aan [email protected]

Welkom
Het bestuur van IKT-Haaksbergen, onder voorzitterschap van Robert Kraaijvanger, begroet u graag! Zakelijke introducé's zijn altijd welkom. Meld uw gast wel aan via [email protected]