07 feb
Route in Google Maps

Bijeenkomst Ontbijtbijeenkomst IKT-Oldenzaal


Twents Carmel College, locatie Potskampstraat
Potskampstraat 2, Oldenzaal
Oldenzaal


07 februari 2019
07:30 - 09:30


IKT-Oldenzaal e.o.

Beschrijving

Belangrijke mededeling: Om direct bij de ontvangstruimte binnen te komen dient u de ingang aan de Vos de Waelstraat te gebruiken (tegenover de Monnikstraat). Parkeren kan in de directe omgeving (Molenkampstraat, Monnikstraat, etc.). Denk daarbij wel aan een eventuele parkeervergoeding. 


Stressloos 2019

In de top 10 van goede voornemens voor 2019 staat 'minder stress'. Een beetje stress is niet verkeerd, maar teveel stress heeft een negatief effect op je gezondheid en kan verschillende lichamelijke klachten veroorzaken.

Het bestuur van IKT-Oldenzaal is daarom blij dat Jolien Leussink bereid is, om over dit spannende onderwerp op haar eigen en ontspannen manier te spreken. Tijdens de ontbijtbijeenkomst geeft zij ons handvatten voor een stressloos 2019! Jolien is eigenaar van het Theaterhuis, theaterdocent en ondernemer. 

Gast bij Carmel College
Die ochtend zijn wij te gast bij het Twents Carmel College, locatie Potskampstraat, waar leerlingen het ontbijt verzorgen. 
Bij de locatie Potskampstraat hoort ook het Technologiecentrum. Uiteraard is er een toelichting op het centrum en hoe er samenwerking kan ontstaan met het bedrijfsleven. Een rondleiding bij de techniekafdelingen is eveneens mogelijk. 

Pitch 
De traditionele pitch is reeds ingevuld. 

Collega en introducé
Uw collega of zakelijk introducé is van harte welkom bij deze bijeenkomst. Meld hem/haar wel even aan bij [email protected]

Welkom 
Het bestuur van IKT-Oldenzaal hoopt velen van u te mogen begroeten!

Martin Nieuwmeijer, voorzitter
Mike de Leeuw, vice-voorzitter
Jan Haafkes
Patrick van Haren
Bas Kamp

Programma

07:30 Ontvangst met ontbijt
08:00 Opening door Martin Nieuwmeijer, voorzitter IKT-Oldenzaal
08:05 Lezing door Jolien Leussink
08:45 toelichting door de Carmel op het Technologiecentrum en korte rondleiding
09:30 Einde