12 mrt
Route in Google Maps

Bijeenkomst IKT Café


De Museumfabriek (voorheen Twentse Welle)
Het Rozendaal 11, 7523 XG Enschede
Enschede


12 maart 2019
16:00 - 18:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Stem van de ondernemers
De economie gaat goed en er gebeurt veel in Twente. Er zijn gelden vrijgemaakt voor projecten vanuit de Agenda Voor Twente maar ook vanuit de Regiodeal. Overheid, onderwijs en ondernemers slaan de handen ineen. Over het algemeen hebben overheid en onderwijs een duidelijke agenda, maar hoe staat het met de eenduidige agenda van de Twentse ondernemers? En hoe raken de ondernemers goed aangehaakt bij bovengenoemde projecten? 

Mede daarom zijn Hans ter Steege en Regina Nieuwmeijer kartrekkers van Ondernemend Twente: een groep Twentse ondernemers die belangeloos de schouders onder het Twentse ondernemers-belang zet en die gevraagd en ongevraagd de stem van de ondernemers vertolkt.
Deze groep ondernemers heeft Han ten Broeke - thans ondernemer en voorheen Tweede Kamerlid - in de arm genomen om de komende maanden 50 Twentse ondernemers te bezoeken en hun visies op te halen over Arbeidsmarkt & Talent, Bereikbaarheid, Onderwijs, Infrastructuur en Landbouw.

Vraag aan Han ten Broeke, Regina Nieuwmeijer en/of Hans ter Steege? 
Dorothée Loorbach is onze betrokken interviewer. Hebt u nu al een vraag voor onze gasten? Mail deze aan [email protected]

Welkom!
Breng een collega en/of zakelijk introducé mee naar dit interessante Café. Meld hem/haar wel even aan bij [email protected] 

Parkeren en toegang tot de Museumfabriek
Parkeren kan op het parkeerterrein aan de Roomweg; voer hiervoor 'Roomweg' in de Navi in.
Vervolgens steekt u de Roomweg over richting het Museum. Aan de rechterkant is Gastrobar BijRozendaal gelegen. Verderop aan de linkerkant treft u de hoofdingang van het Museum aan. 

Programma

16:00 Ontvangst
16:45 Interview door Dorothée Loorbach met Han ter Broeke, Regina Nieuwmeijer en Hans ter Steege
17:30 Gelegenheid tot vragen stellen
17:45 Informele nazit
18:30 Einde