09 apr
Route in Google Maps

Bijeenkomst IKT Café


De Museumfabriek (vh Twentse Welle)
Het Rozendaal 11 te Enschede
Enschede


09 april 2019
16:00 - 18:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Maak je comeback
Het managementboek van Hans van Breukelen heeft de afgelopen maanden op nummer 1 van managementboek.nl gestaan. Fantastisch dat hij in dit IKT-Café komt vertellen over zijn ervaringen in het algemeen, over het schrijven van een boek, maar ook hoe kun je terugkomen na een vervelende ervaring.
Benno Diederiks is tevens als gast aanwezig. Benno begeleidt individuen en teams naar betere prestaties en levensplezier waaronder Hans van Breukelen. De laatste jaren begeleidde hij veel van zijn cliënten naar een comeback, waarvoor hij zijn eigen unieke Comeback-methode ontwikkelde. De grondslag voor 'Maak je Comeback'.

Over Hans van Breukelen
Hans is van huis uit onderwijzer, maar vooral bekend door zijn 19-jarige voetbalcarrière. Hij stond als doelman onder de lat bij FC Utrecht, Nottingham Forest en PSV en speelde in het Nederlands elftal. Uiteindelijk nam Hans afscheid van het voetbal en richtte hij zich op een maatschappelijke loopbaan met als centraal thema: succes is maakbaar.

Gesigneerd boek
Er bestaat de mogelijkheid om ter plekke het boek van Hans van Breukelen aan te schaffen en natuurlijk gaat Hans desgewenst uw boek signeren. De opbrengsten van dit boek worden overigens door hem geschonken aan Stichting Overleven met alvleesklierkanker.

Welkom
Breng een collega en/of zakelijk introducé mee naar dit interessante Café. Meld hem/haar wel even aan bij [email protected] 

Parkeren
U kunt gratis parkeren op de centrale parkeerplaats op het Roombeek aan de Roomweg: ter hoogte van de Museumfabriek rechts. 
Verder is er de Parkeergarage 'de Brouwerij'. Deze garage is de eerste twee uur gratis. Vanaf de Parkeergarage is het 5-7 minuten lopen naar de Museumfabriek.

Programma

16:00 Ontvangst met koffie/thee
16:30 Inleiding door Hans van Breukelen
17:15 Informele nazit
18:00 Einde