10 sep
Route in Google Maps

Bijeenkomst IKT Café


De Museumfabriek
Het Rozendaal 11
Enschede


10 september 2019
16:00 - 18:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

En nu weer aan het werk - maak vergaderen boeiend en efficiënt
Jasper Meerding (31) is al vanaf zijn 16e ondernemer met interesse voor teams, tech en innovatie. Hij is schrijver van het boek 'En nu weer aan het werk! - Maak vergaderen boeiend en efficiënt'. Wekenlang heeft Jasper op nummer 1 gestaan bij Mangamentboek.nl. Fantastisch dat Jasper deze middag bij IKT over dit boek én zijn ervaringen gaat vertellen. 

Meer over Jasper Meerding
Jasper is oprichter van twee bedrijven: callcenterbedrijf ContactCare (2009, 180 medewerkers) en Gaiku (2016), een clouddienst voor vergaderingen waarmee Jasper tot nu toe €1 miljoen aan financiering ophaalde. De jonge ondernemer begon zijn bedrijf ContactCare al op zijn 18e toen hij de kans kreeg om een callcenter op te zetten voor KPN en slaagde erin ContactCare uit te bouwen naar een flink bedrijf, ondanks dat het bel-me-niet-register het bijna onmogelijk maakte om outbound marketing te doen. Na een aantal jaren maakte hij zichzelf overbodig en steekt nu veel tijd in de vergaderdienst Gaiku. 

Leer deze middag 
Hoe versnel je je groei door de pers te benaderen?
Hoe zorg je voor een goede online strategie?
Het inzetten van persoonlijkheidstests om een optimaal team samen te stellen.
Hoe belangrijk is het om te focussen, terwijl dit niet in je aard zit?
Enzovoort....

Welkom!
Breng een collega en/of zakelijk introducé mee naar dit interessante Café. Meld hem/haar wel even aan bij [email protected] 

Parkeren
U kunt parkeren op de centrale parkeerplaats aan de Roomweg, ter hoogte van de Museumfabriek rechts. Ook is er de Parkeergarage 'De Brouwerij'. De garage is de eerste twee uur gratis. Vanaf de Parkeergarage is het ruim 5 minuten lopen naar de Museumfabriek.

Programma

16:00 Ontvangst met koffie/thee
16:30 Inleiding door Jasper Meerding
17:30 Informele nazit
18:30 Einde