11 sep
Route in Google Maps

Bijeenkomst Avondbijeenkomst IKT-Haaksbergen met Bram Tankink


Uzin Utz Nederland bv (voorheen Unipro)
Bouwstraat 18, Haaksbergen
Haaksbergen


11 september 2019
19:00 - 21:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Wat leert de ondernemer van de sporter?
Het bestuur van IKT-Haaksbergen is trots dat Bram Tankink deze avond aanwezig is. Als professioneel wielrenner werd de Haaksbergenaar Bram Tankink vooral bekend als 'The Tank': de onuitputtelijke knecht die met volle toewijding zijn kopmannen ter dienst stond. Bram heeft altijd goede balans gevonden tussen zijn topsportcarrière en het familieleven. Op humoristische wijze en ontwapenende nuchterheid weet Bram anekdotes te vertellen over zijn leven als profwielrenner en dit te combineren met alledaagse thema's, onderwerpen die ondernemers raken maar ook met zijn huidige activiteiten en passie op het gebied van duurzaamheid.  

Het boek 'Tank'
Bram heeft onlangs een boek uitgebracht. Uiteraard is deze die avond verkrijgbaar en desgevraagd signeert de voormalig wielrenner graag jouw boek.
Als je het boek wilt aanschaffen, heb dan s.v.p. € 22,00 paraat of geef je visitekaartje af met jouw mobiele telefoonnummer zodat je een Tikkie krijgt. 

Bijzondere locatie
Wij zijn te gast bij de Groenste Fabriek van Nederland: Uzin Utz. Als IKT-Haaksbergen streven wij ernaar om elkaar te ontmoeten op bijzondere locaties, dit keer in de Groenste Fabriek. Deze keuze heeft ook te maken met de grote interesse van Bram Tankink in duurzaamheid
Wil je jouw bedrijf ook een keer ter beschikking te stellen voor een bedrijfsbezoek en/of ontvangst, laat het dan weten aan een bestuurslid en/of via [email protected] 

Welkom
Zakelijke introducé's zijn altijd welkom. Meld jouw gast wel even aan via [email protected] 

Programma

19:00 Ontvangst
19:30 Aanvang officieel programma
20:30 Informele nazit
21:30 Einde