10 mrt
Route in Google Maps

Bijeenkomst IKT Café


De Museumfabriek
Het Rozendaal 11, Enschede
Enschede


10 maart 2020
16:00 - 18:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

De kracht van het luisteren
In het kader van boekbesprekingen hebben wij Jorie van den Heuvel bereid gevonden om haar boek '100 koppen koffie' toe te lichten. 

Elke ondernemer weet: tijd is geld. En hier ligt meteeen een valkuil. Luister je (nog) wel goed naar je klanten en naar je medewerkers? Ben je nog op hen aangesloten en weet je wat ze willen? In de waan van de dag kan het zomaar gebeuren dat je niet echt de tijd neemt om te luisteren of je neemt wel tijd maar je gedachten dwalen af. 

Maar wat kan luisterkracht groot zijn. Met '100 koppen koffie' en goed luisteren heeft het Jorie de switch gebracht in haar eigen ondernemerschap naar dat waarvan haar hart sneller gaat kloppen. Ter inspiratie vertelt Jorie het effect van verschillende zakelijke luiserkrachten. 

Voorproefje
Via dit e-book krijg je een voorproefje van het boek '100 koppen koffie'. Let op: dit voorproefje is slechts een impressie van het definitieve boek.

Ter plekke een boek aanschaffen en laten signeren
Het is mogelijk om die middag tegen betaling (contant of met pin) het boek aan te schaffen en eventueel te laten signeren door Jorie. 

Programma

16:00 Ontvangst
16:30 Aanvang boekbespreking
18:00 Einde