02 apr
Route in Google Maps

Bijeenkomst GEANNULEERD IKT-Lezing


ROC van Twente
Gieterij 200, Hengelo
Hengelo


02 april 2020
15:30 - 18:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Let op: In verband met wegwerkzaamheden is het ROC moeilijker bereikbaar. Download de PDF voor meer informatie

TECHNIEK IN OPENBARE RUIMTE
Daan Roosegaarde verzorgt dit jaar de IKT-lezing met als onderwerp 'Techniek in openbare ruimte'. Daan is kunstenaar, ondernemer, uitvinder en ontwerper. Hij studeerde onder meer aan de Academie voor Kunst en Industrie (AKI) in Enschede.

Bekende werken van hem zijn Smog Free Project, Icoon Afsluitdijk, Dune en Smart Highway. Hij is winnaar van vele prijzen waaronder Dutch Design Award en Design for Asia Award. Wij verwachten een inspirerende lezing!


PRIJSVRAAG VOOR STUDENTEN EN YOUNG PROFESSIONALS
OFWEL WIJ ZOEKEN HET ACHTSTE WERELDWONDER....

Deze middag vindt tevens de kick-off plaats van de prijsvraag voor studenten en young professionals: creëer een landmark in de openbare ruimte waarmee de innovatieve kracht van Twente in de showroom wordt gezet voor binnen- en buitenland. Wat de Eifeltoren voor Parijs is, zoeken wij voor Twente: het achtste wereldwonder. Een deskundige jury gaat de inzendingen beoordelen en de besten kunnen van uitdagende kansen gebruik maken. 

De beoordelingscriteria en voorwaarden worden uiterlijk in de week van de lezing bekend gemaakt. Volg ons op social media en nadere informatie komt ook op onze website te staan. 

Studenten en young professionals (tot 35 jaar) zijn van harte welkom bij de lezing van Daan Roosegaarde, meld je dan aan via [email protected] 

Deze lezing wordt georganiseerd in samenwerking met: