Archiefbijeenkomsten

14 feb

Bedrijfsbezoek met lunch

IKT-Haaksbergen
Haaksbergen

Vele bedrijven en instanties zijn onderhevig aan veranderingen. Texim is hiervan een mooi voorbeeld. De hele organisatie is aangepast doordat Texim klantspecifieke artikelen is gaan leveren.

07 feb

Ontbijtbijeenkomst IKT-Oldenzaal

IKT-Oldenzaal e.o.
Oldenzaal

In de top 10 van goede voornemens voor 2019 staat 'minder stress'. Een beetje stress is niet verkeerd, maar teveel stress heeft een negatief effect op je gezondheid en kan verschillende lichamelijke klachten veroorzaken.

01 feb

Lunchbijeenkomst IKT-Almelo

IKT-Almelo e.o.
Almelo

Het IKT-bestuur Almelo is blij dat burgemeester Arjen Gerritsen van Almelo bereid is om ons bij te praten over de stand van zaken van de Gemeente Almelo. Want op allerlei gebied gebeurt er veel!

13 dec

Eindejaarsbijeenkomst IKT-Enschede

IKT-Enschede
Enschede

De eindejaarsbijeenkomst vindt dit jaar plaats in de bijzondere Performance Factory. Dit is dé nieuwe hotspot van Enschede en is gecreëerd op de plek van het voormalige Polaroid fabrieksterrein.

11 dec

Eindejaarsbijeenkomst IKT Hengelo-Borne

IKT-Hengelo e.o.
Delden

De bestuursleden onder voorzitterschap van Wijnand Weerdenburg onderstrepen het grote belang van cultuur behorend bij een goed vestigingsklimaat. Daarom is dit jaar gekozen voor het Museum No Hero in Delden.

10 dec

Eindejaarsbijeenkomst IKT-Oldenzaal

IKT-Oldenzaal e.o.
Oldenzaal

De geplande busreis naar Amsterdam gaat niet door, daarom organiseren wij een gezellige en informele eindejaarsbijeenkomst. Noteer de datum alvast en het programma volgt spoedig.

03 dec

VIT Bijeenkomst

Voor alle deelnemers van IKT
Enschede

De Twente Index wordt jaarlijks gepresenteerd in de laatste VIT-bijeenkomst van het jaar. Hoe ontwikkelt de economie van Twente zich? Profiteert Twente van de hoogjunctuur? Deze en andere vragen worden beantwoord in de Twente Index

29 nov

Bedrijfsbezoek IKT-Almelo

IKT-Almelo e.o.
Almelo

'Delivering the best aircraft components' en 'we take care': dat is de boodschap van Aeronamic op hun website. Het bestuur van IKT-Almelo is trots dat CEO Steffen de Vries de deuren openzet voor een interessant bezoek aan dit bijzondere hightech bedrijf.

27 nov

IKT College

Voor alle deelnemers van IKT
Hengelo

Ondermijning of ondermijnende criminaliteit, wat is dat nou eigenlijk? Grofweg betekent het de vermenging van onderwereld en bovenwereld. Criminelen gebruiken mensen en diensten uit de bovenwereld om hun activiteiten uit te voeren.

23 nov

Lunchbijeenkomst IKT-Haaksbergen en IKT-West Twente

IKT-Haaksbergen, IKT-West Twente
Hengevelde

Familiebedrijven vormen al jaren de stabiele factor in de Nederlandse economie. Met name Twente staat daarom bekend. De besturen van IKT Haaksbergen en West-Twente zijn terecht trots dat twee familiebedrijven hun deuren voor IKT openzetten!

13 nov

IKT Café

Voor alle deelnemers van IKT
Hengelo

Exclusief interview voor IKT-deelnemers met Johanna ter Steege en Huub Stapel over 'Hanna van Hendrik'

16 okt

Lunchbijeenkomst IKT Hengelo-Borne

IKT-Hengelo e.o.
Hengelo

Houd uw agenda vrij voor deze interessante lunchbijeenkomst. Met medewerking van onder meer Thales Group en Bouwonderneming Oude Wolbers komen onderwerpen als 'reverse coaching' en 'leven lang leren' aan de orde.

09 okt

IKT Café

Voor alle deelnemers van IKT
Hengelo

Gamen is allang geen spelletje meer Nee, dat klopt. Daarom opende de stad Lyon 2 oktober jl, een Gaming Campus. Gamen is inmiddels 'very serious business' geworden en groeit enorm.

08 okt

Bedrijfsbezoek IKT-Oldenzaal

IKT-Oldenzaal e.o.
Oldenzaal

Het Oldenzaalse brand- en hulpverleningsbedrijf Velco bestaat dit jaar 50 jaar. Mede daarom zet directeur Robbert Veltkamp en zijn collega's hun deuren wagenwijd open voor IKT-Oldenzaal.

25 sep

IKT College 'Bereikbaarheid en Vestigingsklimaat'

Voor alle deelnemers van IKT
Hengelo

Op 25 september a.s. organiseert de Business Connection Group van IKT in samenwerking met Regio Twente een IKT College onder het thema 'BEREIKBAARHEID EN VESTIGINGSKLIMAAT' vanuit de Agenda voor Twente, het regionaal investeringsprogramma 2018 - 2022.

24 sep

VIT Bijeenkomst 'Smart Industry on the move'

Voor alle deelnemers van IKT
Hengelo

Sinds enige jaren waart de term Smart Industry rond in Nederland. Het duidt de nieuwe industriële revolutie aan: de toenemende digitalisering die de industrie in staat stelt slimmer slimmere producten te maken met veranderende dienstverleningsconcepten.

20 sep

Zomerbijeenkomst IKT-Enschede

IKT-Enschede
Enschede

Het bestuur van IKT-Enschede wil deze heerlijke zomer afsluiten met een spetterend Festival. In een ontspannen sfeertje met op verschillende plekken food, (fris)drankje, lazy music en entertainment is het heerlijk om elkaar te ontmoeten

12 sep

Avondbijeenkomst i.s.m. Gemeente Haaksbergen

IKT-Haaksbergen
Haaksbergen

Maakte u de afgelopen jaren al een avondbijeenkomst mee met College en Gemeenteraad van Haaksbergen? Dan weet u dat dit bijzonder waardevolle avonden zijn. Avonden waar het draait om begrip en respect voor elkaars standpunten.

11 sep

IKT Café

Voor alle deelnemers van IKT
Hengelo

Stork, meer dan machines Je kunt er niet omheen! Stork bestaat 150 jaar. Tot en met 22 september wordt het theaterspektakel Stork opgevoerd en op zaterdag 8 september a.s. wordt er een film getoond op RVT-Oost met als titel 'Stork, meer dan machines'.

04 jul

Bedrijfsbezoek met BBQ

IKT-Haaksbergen
Haaksbergen

Het bestuur van IKT-Haaksbergen is trots om u uit te nodigen voor een bedrijfsbezoek bij ICT Spirit.