20 jun
Route in Google Maps

Bijeenkomst Bedrijfsbezoek Drukwerkdeal Deventer icm kennissessies over innovatie


Drukwerkdeal Deventer
Keulenstraat 4
Deventer


20 juni 2018
13:30 - 18:00


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Meer business met innovatie!
Hoe moeilijk of makkelijk werkt innoveren? Dat laten diverse ondernemers uit Salland en Twente samen met opdrachtgevers zien in woord en beeld. Ze inspireren u daarbij graag om zélf een vernieuwingsslag te maken.


Waarom is innovatie zo belangrijk?
Evelien Bras van Novel-T begint het event met toelichten van deze vraag. Evelien is manager Business Acceleratie én Voorzitter van de Kopgroep BOOST. BOOST stimuleert Smart Industry in Twente en bij NovelT legt u vragen voor over innovatie, financiering, samenwerking of testlocaties. 


Wie organiseert?
Inextenzo, Drukwerkdeal.nl en IKT-West Twente organiseren dit event tijdens de Twentse Week van de Innovatie. Overigens nodigt het bestuur van IKT-West Twente alle IKT-deelnemers hiervoor uit. Dagvoorzitter is Sandy Nijhuis en gastheer is Drukwerkdeal.nl. Met een unieke rondleiding door de drukkerij sluiten we de middag af. 
Naast de inspiratie die u opdoet treft u ook veel (nieuwe) ondernemers: we nodigen namelijk diverse regionale netwerken uit om ondernemers uit Salland en Twente te verbinden.


Vragen?
Stel uw vragen over de praktijkverhalen van ondernemers ter plekke aan de sprekers en de accountmanagers van Novel-T. Waar nodig helpen zij u gericht op de goede weg.


Vol is vol
We kunnen ruim honderd gasten ontvangen.