26 feb
Route in Google Maps

Bijeenkomst Bedrijfsbezoek IKT Hengelo-Borne


Sensata Technologies Holland B.V.
Jan Tinbergenstraat 80, Hengelo
Hengelo


26 februari 2019
16:00 - 18:30


IKT-Hengelo e.o.

Beschrijving

Toekomst is dichtbij
Het bestuur van IKT-Hengelo is trots dat Sensata Technologies de deuren voor IKT openzet. De wereldwijde automobielindustrie staat aan de vooravond van een radicale transformatie vol uitdagingen, maar vooral ook met eindeloze mogelijkheden. En dát is wat Sensata ons duidelijk wil maken tijdens dit bedrijfsbezoek. Sensata, wereldleider en innovator op het gebied van sensoren en besturingssystemen voor onder andere de automobielindustrie, oriënteert zich al langere tijd op deze megatrends en neemt u deze middag mee in de wereld van één van de trends: 'Electric Vehicles".

Programma
Na de ontvangst en opening door Wijnand Weerdenburg, voorzitter IKT Hengelo-Borne, vindt een introductie plaats door Koen Wildenbeest, Director Business Operations. Na de korte rondleiding door het gebouw zal Ron de Groot, Global Manager Electrical Propulsion, het onderwerp 'Electric Vehicles' nader toelichten. 
Uiteraard is er een informele afsluiting. 

Beperkte plekken
Voor dit bezoek kunnen we een beperkt aantal personen toelaten. Daarom verzoeken wij u om per bedrijf/instelling maximaal twee personen op te geven. Mocht er overvraag zijn, dan kan het zijn dat wij bedrijven/instellingen, met opgave van meerdere personen, opnieuw gaan benaderen. 

Welkom 
Het bestuur van IKT Hengelo-Borne begroet u graag!

Programma

16:15 Ontvangst met koffie/thee
16:30 Opening door Wijnand Weerdenburg, voorzitter IKT Hengelo-Borne
16:35 Introductie Sensata Technologies door Koen Wildenbeest, Director Business Opereations - Korte rondleiding - Toelichting op ‘Electric Vehicles’ door Ron de Groot, Global Manager Electrical Propulsion
18:00 Informele afsluiting
18:30 Einde