09 mei
Route in Google Maps

Bijeenkomst BOOST Artificial Intelligence in jouw organisatie


Saxion Deventer
Handelskade 75, Deventer
Deventer


09 mei 2019
13:00 - 17:30

Beschrijving

Artificial Intelligence is meer dan een hype. Wist je dat we al 30 jaar Artificial Intelligence (AI) gebruiken? De toepassingen en mogelijkheden van AI zijn steeds interessanter voor het bedrijfsleven. Daarom nodigen we je graag uit voor het event 'BOOST Artificial Intelligence in jouw organisatie', op donderdag 9 mei van 13:00 tot 17:30 uur bij Saxion Deventer.

Kunstmatige intelligentie biedt kansen voor ondernemers in de maak- en procesindustrie en de zorg- en dienstensector. Met deze bijeenkomst willen we je aan de hand van praktijkvoorbeelden, interessante sprekers en parallelsessies inspireren om met AI aan de slag te gaan.

Dit evenement en optionele verdiepende masterclasses op een later moment, geven je kennis en inspiratie door presentaties van concrete AI-toepassingen. Zo krijg je overzicht in de kansen en risico’s voor jouw onderneming. Na afloop kun je samen met jouw collega’s de strategische richting van jouw onderneming beter bepalen. Zo kun je in nabije toekomst met deze handvaten jouw continuïteit nog beter waarborgen door omzetverhoging en kostenverlaging.

Klik hier voor meer informatie