06 jan
Route in Google Maps

Bijeenkomst De Rode Loper 2020 - Contribute to a better world?


Hangar 11
Vliegveldweg 345
Enschede


06 januari 2020
19:30 - 22:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Talent combineert hart, hoofd en handen
De wereld van morgen is nu. Om ook de komende jaren de beste antwoorden voor de wereldwijde ontwikkelingen te blijven bieden zijn mensen, ondernemers, bedrijven en politici nodig die nu vooruit denken en acteren. Talent is de sleutel voor succes. 

Maar wat is talent? Hoe vind je (je) talent? Waar begint talent? Wat heeft talent voor ogen? Hoe vind je jezelf steeds opnieuw uit? Talent is niet alleen knowhow. Met alleen kennis is het onmogelijk om de uitdagingen van morgen en overmorgen het hoofd te bieden. Talent is een mix van kwaliteiten die zit in hart, hoofd en handen. 

Het Twents ondernemerschap toont aanpassingsvermogen, integere mensen opererend vanuit een moreel kompas en modern vakmanschap, talent dat niet focust op resultaat, maar op waarde. Uniek talent als kansrijk ambacht met expertise op deze vlakken, op elk niveau, als rentmeester voor de toekomst.

Dag in dag uit houden wetenschappers, studenten, bedrijven en organisaties in Twente zich bezig met oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen. Twente heeft dat talent om te beseffen wat nodig is voor de toekomst. En dat is naast innoveren, het leefklimaat doorontwikkelen en talent behouden. Zo stimuleren we economische vooruitgang en creëren we kansen. De economie moet de mens dienen, en niet andersom. Dát is nu; vandaag werken aan een betere wereld. 

Twentse traditie
De Rode Loper is dé nieuwjaarsbijeenkomst van en voor ondernemend Twente. Tijdens de Rode Loper word je meegenomen in verhalen van Twentse ondernemers die met hun eigen unieke talent de wereld van nu voor de toekomst van morgen een stukje beter maken. Ondernemers worden aan het begin van het nieuwe jaar geïnspireerd én geïnformeerd. Tijdens de Rode Loper worden relevante en actuele ontwikkelingen voor ondernemers geschetst. Het is een avondvullend programma waar Twente in het middelpunt van de wereld wordt geplaatst.

Voor programmadetails zie Eventbrite.

Houd de komende maanden twente.com/rode-loper en de social media in de gaten voor updates en informatie over het definitieve programma van de Rode Loper 2020. 

Programma

19:30 Ontvangst
22:30 Einde