18 mei

Bijeenkomst IKT inspiratietafel


18 mei 2021
10:00 - 12:00

Beschrijving

Heb jij ruimte in je agenda op dinsdag 18 mei, van 10 tot 12 uur? Neem dan vooral plaats aan de IKT inspiratietafel! Praat mee over Factor MENS in veranderende Arbeidsmarkt (post-Covid).


Luisteren, van elkaar leren, enthousiast raken, beter worden en meepraten, kortom ‘inspireren’. Dat kan tijdens de IKT Inspiratietafel! In een kleine samenstelling (6 gelijkgestemden) en open sfeer kan er met elkaar worden gepraat over een specifiek thema en de verdieping hierop. Dit alles onder begeleiding van een gespreksleider. IKT organiseert de IKT Inspiratietafel en jij kunt hierbij aan tafel zitten om mee te praten.


Wanneer? Dinsdag 18 mei, van 10 tot ongeveer 12 uur in Buurse.


Het volgende thema ligt op tafel:

Thuiswerken zal steeds belangrijker worden voor de arbeidsmarkt; hoe facilitair je jou medewerkers het beste op dit onderwerp. Welke invloed heeft dit op vitaliteit? En hoe beoordeel je medewerkers als ze niet fysiek meer aanwezig zijn?


Meld je aan! We hebben een beperkt aantal plekken dus weer er snel bij!


De eerste Inspiratietafel is een pilot van het IKT en zal de komende maanden een vervolg krijgen. We nemen een aantal sfeerbeelden van het gesprek op voor het maken van een promo (geen inhoud van het gesprek).