25 jun
Route in Google Maps

Bijeenkomst Inspiratietafel vastgoed


Vergaderlocatie Evelyn Kramer
Broekheurnerweg 15
Haaksbergen


25 juni 2021
10:00 - 12:00

Beschrijving

Doe mee met de inspiratietafel vastgoed! De vorige IKT inspiratietafel over de factor MENS in de veranderende Arbeidsmarkt (post-Covid) was een groot succes! De factor MENS is van verschillende kanten belicht, maar er zijn meer gebieden die gaan veranderen of zelfs al zijn veranderd. Daarom organiseren wij op vrijdag 25 juni de volgende IKT inspiratietafel over de Factor VASTGOED in de veranderende Arbeidsmarkt (post-Covid).

Luisteren, van elkaar leren, enthousiast raken, beter worden en meepraten, kortom ‘inspireren’. Dat kan tijdens de IKT Inspiratietafel! In een kleine samenstelling (8 gelijkgestemden) en open sfeer kan er met elkaar worden gepraat over een specifiek thema en de verdieping hierop. Dit alles onder begeleiding van een gespreksleider. IKT organiseert de IKT Inspiratietafel en jij kunt hierbij aan tafel zitten om mee te praten.

Wanneer? Vrijdag 25 juni a.s., van 10 tot ongeveer 12 uur in Buurse

Het volgende thema ligt op tafel: Thuiswerken is steeds belangrijker geworden en is niet meer weg te denken in een post-Covid wereld. Maar wat doet dat met de vastgoedmarkt? Krijgen kantoren een andere functie? Moeten ze wellicht anders ingericht worden (zowel qua meubilair als qua IT) en wat doet dit met het sociale aspect? Mail naar: [email protected] om je aan te melden. We hebben een beperkt aantal plekken dus wees er snel bij!