29 apr

Bijeenkomst Live bijeenkomst: Inspiratietafel Haaksbergen


29 april 2021
10:00 - 12:00

Beschrijving

Hallo IKT Haaksbergen,


Luisteren, van elkaar leren, enthousiast raken, beter worden en meepraten, kortom ‘inspireren’? Dat kan tijdens de IKT-Inspiratietafel! In een kleine samenstelling en open sfeer met elkaar praten over een thema en verdieping van een onderwerp dat joú interesseert?


IKT Haaksbergen organiseert de eerste “IKT-Inspiratietafel” en jij kunt hierbij aan tafel zitten om mee te praten. Wanneer? Donderdag 29 April, van 10 tot ongeveer 12 uur in Buurse.


Het volgende thema ligt op tafel:


  • Thuiswerken zal steeds belangrijker worden voor de arbeidsmarkt, hoe facilitair jij jouw medewerkers het beste op dit onderwerp. Welke invloed heeft dit op vitaliteit? Hoe beoordeel je medewerkers als ze niet fysiek meer aanwezig zijn?


Wat is het format?

Aan tafel zitten 6 personen, allen nadrukkelijk geïnteresseerd in het onderwerp en genegen om inzichten, meningen en feiten met elkaar te delen.

Het onderwerp is vooraf bepaald, de inhoud vormt zich tijdens het anderhalf uur durend gesprek. Dit alles in een inspirerende en rustgevende omgeving!


Wil jij aanschuiven bij deze pilot Inspiratietafel van IKT Haaksbergen?


Meld je aan via [email protected] of bel met het IKT secretariaat 053 484 9980. We hebben een beperkt aantal plekken, wie het eerst komt ….De eerste Inspiratietafel is een pilot van het IKT en zal de komende maanden een vervolg krijgen. We nemen een aantal sfeerbeelden van het gesprek op voor het maken van een promo (geen inhoud van het gesprek).


Bestuur IKT-Haaksbergen

Robert Kraaijvanger, voorzitter

Rianne Doeschot, directeur IKT