22 okt
Route in Google Maps

Bijeenkomst Novel-T masterclass: 'Innovation that sticks' door Lars Sudmann


U Parkhotel
De Veldmaat 8 Gebouw 45, Enschede
Enschede


22 oktober 2019
10:00 - 11:30


Voor alle deelnemers van IKT

Beschrijving

Het gaat je bedrijf voor de wind. Omzet stijgt, productiecapaciteit is optimaal ingevuld en je blijft maar nieuwe mensen aannemen om aan de vraag van je klanten te voldoen. Waarom zou je nu tijd en energie moeten steken in innovatie? Terechte vraag. Je kunt tal van argumenten bedenken om het nu niet te doen. Timing is niet goed, geen prioriteit, je kan de afleiding nu niet gebruiken, we hebben het te druk…

Maar durf eens kritisch vooruit te kijken. Hoe ontwikkelt jouw markt zich? Hoe is je product-markt fit over twee jaar? Waar zit de ruimte voor nieuwe business? Welke effecten hebben toenemende digitalisering, robotisering en andere disruptieve technologieën op jouw bedrijf? Zijn je medewerkers klaar voor verdere innovatie en digitalisering?

Of je nu verandert of niet, de wereld om je heen verandert in ieder geval. Nu geen tijd maken om te vernieuwen kan killing zijn voor de toekomst van je bedrijf. Ons motto: het is innoveren of verzuipen. In deze masterclass krijg je praktische ideeën over hoe je verder kan innoveren.

MASTERCLASS OVER HET WAAROM EN HOE VAN INNOVEREN

Voor ondernemers in Oost-Nederland organiseert Novel-T de masterclass “Innovation that Sticks.” Hiervoor hebben we Lars Sudmann (lars-sudmann.com) bereid gevonden zijn visie te geven. Deze masterclass biedt een unieke kans om van internationale thought leaders te leren hoe te innoveren in je eigen bedrijf.

Voor meer informatie: https://novelt.com/nl/events/masterclass-innovation-that-sticks/