05 apr
Route in Google Maps

Bijeenkomst Ontbijtbijeenkomst Haaksbergen


Hassink Verpakkingsdrukwerk
Handelsstraat 1, Haaksbergen
Haaksbergen


05 april 2019
07:00 - 09:00


IKT-Haaksbergen

Beschrijving

Toekomstbestendig?
Het bestuur van IKT-Haaksbergen is verheugd dat Loes Hassink, directeur én IKT-bestuurslid, de deuren voor IKT openzet. Want wie kent het bedrijf niet; een familiebedrijf vanaf het begin van de vorige eeuw, met nu Loes Hassink en Tom Hassink aan het roer.

Het thema van deze ochtend is: 'Hoe maak ik mijn bedrijf toekomstbestendig?' De markt voor commercieel drukwerk, waarin Hassink zich tot voor kort begaf, is al jaren krimpende. Maar hoe vind je dan een alternatieve of nieuwe markt en welke consequenties heeft dat voor je productie, je medewerkers en denk daarbij ook aan investeringen?! Loes neemt ons mee in dat proces.

Bij binnenkomst staat een ontbijt gereed en vanzelfsprekend zal er ook een rondleiding plaatsvinden. 

Welkom, maar een maximum
Het bestuur van IKT-Haaksbergen hoopt velen van u te mogen begroeten, echter kunnen we tijden dit bedrijfsbezoek een maximum aantal deelnemers toelaten. Wilt u graag een collega of introducé meenemen, check even bij [email protected] of dat qua aantal mogelijk is. 

Robert Kraaijvanger, voorzitter
Loes Hassink, vice-voorzitter
Karolien Dekker
Arnoud Koens
Tonni Leferink

Programma

07:00 Ontvangst met ontbijt
07:45 Welkom door Robert Kraaijvanger, voorzitter IKT-Haaksbergen en daarna inleiding door Loes Hassink. Aansluitend zal een rondleiding plaatsvinden.
09:00 Einde