Route in Google Maps

Engineero BV

Bouwnijverheid / Architecten-, ingenieurs- en overige techn. ontwerp-, teken-, adviesbureaus


Institutenweg 26
7521 PK Enschede


053-5699970
[email protected]

Over Engineero BV

BRANCHE-OVERSTIJGEND INGENIEURSBUREAU

Projecten naar excellent niveau

Met de zorg en ondersteuning van Excellence AG in Nederland tilt u moeiteloos uw technisch innovatieve projecten naar een excellent niveau. We doen dat met een vast team van hoog opgeleide engineers. Deze gezichten van Excellence AG ondersteunen u per direct, op locatie en projectbasis, voornamelijk in de volgende branches:

Automotive en aerospace
High tech en semiconductors
Manufacturing
Oil & gas and chemicals
Naast de twee Nederlandse vestigingen heeft Excellence AG twaalf vestigingen in Duitsland, waaronder de hoofdvestiging en twee vestigingen in Oostenrijk. We werken nauw met elkaar samen, want onze hoogopgeleide en ervaren engineers zetten zich in voor klanten wereldwijd verspreid over diverse branches. Daardoor excelleren ze in vakkennis, weten ze wat belangrijk is en wordt en lopen ze voorop in industrie 4.0.

Gespecialiseerd in

Techniek voor mensen, door mensen De werkwijze en visie van Excellence AG zijn onderscheidend. We geloven namelijk dat techniek vooral om mensen draait: voor mensen, door mensen. Daarom werken we met ervaren en hoogopgeleide engineers. Met hun kennis en ervaring werkt u samen aan technische oplossingen, die het leven van mensen gemakkelijker maken. Daarnaast investeert Excellence AG met plezier en betrokkenheid volop in haar engineers: met persoonlijke aandacht, trainingen, opleidingen en vaste dienstverbanden. We bieden onze klanten daarmee continuïteit in de vorm van vertrouwde gezichten en een vaste basis aan excellente engineers. Zo bouwen wij aan duurzame relaties met onze klanten en collega’s. En zorgen we samen voor excellente techniek voor mensen, door mensen.

Contactpersonen

Aangesloten bij...

  • IKT-Almelo e.o.
  • IKT-Enschede
  • IKT-Hengelo e.o.
  • IKT-Haaksbergen
  • IKT-Oldenzaal e.o.
  • IKT-West Twente