Route in Google Maps

Autolease Twente B.V.

Verhuur van roerende goederen / Verhuur en lease van auto's


Vosboerweg 5
7556 BT Hengelo


074-2020111
[email protected]

Over Autolease Twente B.V.

DUURZAAM ONDERNEMEN

Autorijden is één van de boosdoeners van Global-Warming, dat is bekend. Wij zijn er van overtuigd dat auto rijden voor velen vrijheid betekend. Als leasemaatschappij proberen wij in ieder geval om het effect wat autorijden heeft op het milieu te verminderen. Dit doen wij zelf door onze collega’s te laten rijden in Hybride auto’s. Hybride auto’s zijn veel milieuvriendelijker dan de traditionele verbrandingsmotoren en dragen daardoor bij aan een gezonder klimaat.

Daarnaast scheidt Autolease Twente haar afval in de volgende groepen: Groenafval, Papier, Plastic, Rubber, Glas en restafval. Naast deze maatregelen regelt Autolease Twente haar transport zo efficiënt mogelijk, zodat niet alleen de gereden kilometers zo zuinig mogelijk worden afgelegd, maar dat het aantal kilometers zo veel mogelijk wordt beperkt.

Autolease Twente is de ideale partner als het gaat om duurzaam ondernemen. Vanwege ons universele karakter kunnen wij alle nieuwste technologieën leveren om ervoor te zorgen dat u als onderneming uw duurzame karakter kunt uiten via uw wagenpark. Daarnaast zorgt dit ervoor dat u voor uw mobiliteit altijd aan het juiste adres bent.

Daarnaast zullen onze leaseadviseurs ervoor zorgen dat u volledig en juist geïnformeerd wordt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken en u zich bezig kan houden met de core business van uw organisatie. Met deze aanpak zijn wij een flexibele en daadkrachtige partner in mobiliteit!

Gespecialiseerd in

Autolease Twente combineert de schaalvoordelen van een grote landelijke leasemaatschappij met de persoonlijke benadering van een regionaal opererende onderneming. Als het u aanspreekt om een contactpersoon te hebben, bij wie u altijd kunt aankloppen met uw vragen en/of problemen, bent u bij ons aan het juiste adres. Door deze aanpak zijn wij een flexibele en daadkrachtige partner in mobiliteit! Autolease Twente is een universele leasemaatschappij en maakt deel uit van Autogroep Twente, met vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede. Door deze goede regionale dekking binnen Twente kunnen wij u met alle mobiliteitszaken van dienst zijn. Voor advies, informatie of een offerte op maat kunt u altijd bellen naar +31(0)546 – 443 120 of mailen naar: [email protected]

Contactpersonen

Aangesloten bij...

  • IKT-Hengelo e.o.
  • IKT-Almelo e.o.
  • IKT-Enschede
  • IKT-Haaksbergen
  • IKT-Oldenzaal e.o.
  • IKT-West Twente