12 jun

Uitnodiging: Werkplaats Digitalisering

door IKT

et gaat goed met het MKB, maar ondertussen tekent zich een scherpe tweedeling af tussen een kleine kopgroep van snelle groeiers en een zeer grote groep die nauwelijks vooruitgang boekt.

12 jun

Genomineerden 10e editie WTC Twente Export Award bekend

door IKT

De WTC Twente Export Award wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf of organisatie in de regio die zich heeft onderscheiden op het gebied van internationalisering. De genomineerde bedrijven voor deze 10e editie zijn Aircrete Europe, Selo en Techmar.

22 mei

Voormalige Twentse Zakenvrouw nieuwe voorzitter IKT

door IKT

In 2012 werd ze verkozen tot Twentse Zakenvrouw van dat jaar. Vanaf juni 2018 is Regina Nieuwmeijer de nieuwe voorzitter van Industriële Kring Twente en daarmee verantwoordelijk voor het verbinden van de drie o’s: ondernemers, overheid en onderwijs.

25 apr

Lente in de business!

door IKT

​Het is voorjaar, alles gaat weer bloeien. Ook de economie floreert. Dat vraagt veranderkracht, flexibiliteit en nieuwe kennis en vaardigheden van je medewerkers. Maar hoe zorg je daarvoor, terwijl de business gewoon doorgaat?

09 mrt

Twente Groeit

door IKT

We gaan iets gaafs doen in #Twente! Samen met onze partners brengen we ondernemers in de sectoren #food #agri en #tech bij elkaar om mooie innovatieve projecten te realiseren. #twentegroeit. Meer weten? Mail dan naar [email protected]