16 okt

PHIX: impuls voor fotonica in Twente

door Oost NL

Twente zet in op een wereldwijde doorbraak door de oprichting van de PHIX microchips-assemblagelijn die op korte termijn tientallen banen voor de regio zal opleveren.

12 okt

Twente in Top 3 'Meest innovatieve regio van Nederland'

door IKT

De regio Twente is genomineerd als 'Meest innovatieve regio van Nederland'. Tijdens de uitreiking van de Nederlandse Innovatie Prijzen, op dinsdag 31 oktober, wordt de winnaar bekend gemaakt. De andere genomineerde regio's zijn Eindhoven en Noord-Holland.

03 okt

Sterk Ondernemerschap!

door IKT

Sterk ondernemerschap is de basis voor innovatie, groei en een krachtige (inter)nationale concurrentiepositie. Het is goed voor de regionale economie en het levert banen op voor nu en in de toekomst.

03 okt

Even voorstellen..... Lieke Otter

door IKT

IKT heeft weer versterking gekregen op het secretariaat. Wellicht heeft u Lieke al een keer op een bijeenkomst ontmoet, maar we geven haar hierbij graag de gelegenheid om zich even iets uitgebreider voor te stellen.

29 jun

Even voorstellen……Sandy Nijhuis

door S.O.F.I.E.

Mijn naam is Sandy Nijhuis, 30 jaar en een geboren en getogen Oldenzaalse. Sinds ruim anderhalf jaar heb ik mijn eigen bedrijf in evenementenorganisatie en ben ik daarnaast dagvoorzitter/presentatrice.