05 okt

Kijktip! Twenteportaal is live!

door IKT

Eén centrale plek voor Twents talent met een afstand tot de arbeidsmarkt, met die missie is het Twenteportaal tot stand gekomen. Het Twenteportaal is een handige online tool voor werkgevers waarmee u eenvoudig kennis kunt maken met Twentse talenten.

29 sep

Enschede zet extra in op bestrijding armoede

door IKT

De gemeente Enschede gaat de komende jaren nog meer aandacht geven aan armoede en het voorkomen daarvan. Voor die inzet besteedt de gemeente ongeveer een half miljoen euro extra. Het totale budget komt daarmee uit op meer dan 17,5 miljoen euro.

17 sep

Eerste bijeenkomst in tijden van Corona

door IKT

Op dinsdag 25 augustus 2020 vond de eerste bijeenkomst tijdens C-tijd. Het onderwerp was Hangar21 en vond plaats op het Vliegveld Twenthe. Ben je geinteresseerd in Jeugd en Techniek? Dan wil je vast weten wat Hangar21 is? Kijk even mee.

10 sep

Flexfamily gaat digitaal met Maqqie

door IKT

Wil je als werkgever bij het selecteren, inhuren en verlonen van vast of tijdelijk personeel zelf alles online regelen? En dat zonder ook maar enig werkgeversrisico? Of zoek je werk en wil je snel en gemakkelijk aan de slag via één handige app?

09 sep

Kennispark geeft energie

door IKT

Er is deze zomer flink doorgewerkt aan het formaliseren van enkele belangrijke stappen voor Kennispark! We staan aan de vooravond van de oprichting van onze eigen stichting.