04 aug

Team Nijhuis en FC Twente starten samenwerking

door Team Nijhuis

Team Nijhuis werkt sinds dit jaar samen met Nerds & Company aan de nieuwe website van FC Twente. In dit traject levert Team Nijhuis input op het gebied van digitale marketing en fungeren we als sparringspartner op het gebied van de websitebouw.

29 jun

Multiply 2016/2017 een groot succes!

door Saxion

Multiply, het programma waarbij studenten gedurende 3 maanden gekoppeld worden aan ondernemers om samen een nieuw/innovatief business plan te ontwikkelen, is een groot succes.

29 jun

Even voorstellen……Sandy Nijhuis

door S.O.F.I.E.

Mijn naam is Sandy Nijhuis, 30 jaar en een geboren en getogen Oldenzaalse. Sinds ruim anderhalf jaar heb ik mijn eigen bedrijf in evenementenorganisatie en ben ik daarnaast dagvoorzitter/presentatrice.

29 jun

Curafin is vanaf nu De Co-Ondernemers

door De Co-Ondernemers BV

Wees gerust: wij bij Curafin blijven wie we zijn. Maar... we vonden het wel tijd voor een nieuw jasje. Met héél veel plezier – en ondernemerszin – presenteren we je onze nieuwe naam en uitstraling!

26 jun

Landgoed De Wilmersberg wint zilver bij Dutch Hotel Award.

door Landgoedhotel de Wilmersberg

Landgoed De Wilmersberg in De Lutte is er net niet in geslaagd de Dutch Hotel Award te winnen. De prestigieuze award werd gisteravond, tijdens het Hotel Management Diner in Den Haag, uitgereikt aan het Kruisherenhotel in Maastricht.

12 jun

Multiply

door Saxion

De nieuwe ronde Multiply start in september 2017 in Enschede en Deventer!