15 aug

Nieuws van Adecco Group Nederland Wet Arbeidsmarkt in Balans

Zoals u mogelijk weet zal er per 1-1-2020 een nieuwe wet in werking treden, de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Deze wet heeft zowel op vast als flexibel personeel grote invloed. Er zijn wijzigingen op het gebied van de ketenbepaling, oproepovereenkomsten, payroll, ontslagrecht, transitie vergoeding en WW-premiedifferentiatie.

Kortom: wijzigingen die voor elke organisatie die mensen in dienst heeft gevolgen gaat hebben. Als Adecco geven wij hier graag informatie over. Wij hebben een infographic en verwachten in september ook een whitepaper te kunnen publiceren. Daarnaast komen wij ook graag langs om een presentatie te geven en in gesprek te gaan wat deze wijzigingen voor gevolgen zal gaan hebben voor u en uw organisatie.

Zou u graag hierover met ons in contact willen komen of meer informatie willen ontvangen? Neem dan contact op met Karlijn Leenen (Regio Branchmanager Adecco Enschede). Dit kan per mail via [email protected] of via het nummer 06-20305220. Ook is de vestiging Adecco bereikbaar via het nummer 053-4305300.

Adecco Group Nederland

Bekijk deelnemer