20 feb

Nieuws van U Parkhotel U Parkhotel ontvangt gouden Green Key certificaat

Tijdens het jaarlijkse Green Key Event van Stichting KMVK, op donderdag 14 februari jongstleden, kreeg het kort geleden geopende U Parkhotel in Enschede het gouden Green Key certificaat uitgereikt door WNF-ambassadeur Harm Edens.

Met het behalen van het Green Key certificaat laat het U Parkhotel zien dat duurzaam- en maatschappelijk verantwoord ondernemen onlosmakelijk verbonden is in de bedrijfsvoering van het hotel.

Marijke Schmand, directeur U Parkhotel: “Tijdens de bouw en verbouw van het hotel zijn veel duurzaamheidaspecten meegenomen. Het hotel is aangesloten op de stadsverwarming, voorzien van een warmtewiel en waterbesparende douches. Gelijk bij binnenkomst treffen onze gasten in de lobby een grote moswand die symbool staat voor onze groene bedrijfsvoering".

Verschillende interieuritems in het hotel zijn geproduceerd van gerecyclede materialen. "Een mooi voorbeeld hiervan is de wandbekleding op de muren van onze 72 hotelkamers; deze zijn voorzien van "Jeans on the Wall" (wandbekleding gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken)." aldus Schmand.

Het U Parkhotel in Enschede opende vorige week, maandag 11 februari 2019, de deuren voor haar eerste gasten. In het hotel, gelegen op de campus van de Universiteit Twente, zijn gasten welkom om te slapen, eten en/of vergaderen.

Over U Parkhotel:
Bij U Parkhotel treft u veelal zakelijke gasten uit het bedrijfsleven en de wetenschap. Professionals, die elkaar willen ontmoeten om met en van elkaar te leren. We creëren een omgeving die het beste in mensen naar boven haalt. Dat is dan ook de kern van onze hospitality. Sommige vormen van comfort zijn universeel. U Parkhotel heeft een prachtige ligging; op de campus van de Universiteit Twente, grenzend aan een natuurgebied, vlakbij het stadsleven van Enschede en Hengelo.

U Parkhotel

Conferentiehotel Drienerburght wordt U Parkhotel

Op 11 februari 2019 opent het gloednieuwe U Parkhotel. Een optelsom van de service die u van ons gewend bent en een keur aan ontdekkingen.

Learn | Meet - Meeting ruimtes, conferentiezalen en de boardroom
Op de begane grond vindt u de zakelijke vleugel, met zes meeting ruimtes en zes (flexibele) conferentiezalen. Uitgerust met de nodige faciliteiten voor de werkende mens. Voor een next level ervaring gaat u naar de hoogste etage, waar onze boardroom u een panoramisch uitzicht biedt.

Eat - Verse streek- en seizoenproducten
De smakelijke keuken van ons á la carte restaurant trekt niet alleen hotelgasten, maar mensen uit de hele regio. Chef-kok Sjors Riewald vaart zijn eigen koers. Ambitieus, en met het beste dat Twente te bieden heeft.

Sleep - Comfort, Superior, Superior View en Panorama kamers
Voor al onze gasten – zakelijk en vrije tijd – geldt: u wilt fris en ontspannen uit bed stappen. Klaar voor de conferentie of city trip. Daarom bieden we u op elke kamer een aangenaam comfortniveau. Waarbij u natuurlijk voor extra luxe kunt kiezen.

Arrangementen - Volledig verzorgd, voor zakelijk en privé
U Parkhotel heeft veel te bieden. Zeker in combinatie met alle sportfaciliteiten, natuur, wetenschap en stadse voorzieningen om ons heen. We stellen vaste en wisselende arrangementen samen, voor al onze gasten.

Boekingen - We helpen u graag
Wilt u alvast een reservering maken? Dat kan. Neem contact met ons op via telefoon of e-mail en we maken het voor u in orde.

Omgeving - Twee steden, een campus en uitgestrekte natuur
U vindt ons hotel op de campus van de Universiteit Twente, waar de levendigheid van de UT overgaat in de rust van de natuur. Een fijne locatie, met het stadsleven van Hengelo en Enschede op een paar minuten afstand.

Contact - U kunt ons e-mailen en bellen
Neem contact op voor vragen, boekingen en reserveringen: +31 53 433 13 66 • [email protected]

Bekijk deelnemer