07 nov

Nieuws van Eshuis Accountants en Adviseurs Enschede Eshuis Accountants en Adviseurs en Onderwijsbureau Twente richten Datameesters bv op

De media-aandacht voor de invoering van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is inmiddels enigszins geluwd, maar dat betekent niet dat alle organisaties waarvoor de AVG van toepassing is aan alle eisen voldoen. Er moet nog het nodige gebeuren, ook in het onderwijs.

Dat was de reden voor ObT-bestuurder Leo Rondhuis om contact te zoeken met Eshuis Accountants en Adviseurs. “Wij kregen veel vragen vanuit onze schoolbesturen of wij konden helpen met de invoering van de AVG en het leveren van een Functionaris Gegevensbescherming. Wij wilden dit graag samendoen met een andere professionele partij en hebben daarom contact met Eshuis gezocht. Dat heeft tot de oprichting van Datameesters bv geleid. Volgende week starten we al met de eerste opdrachten.”

Volgens Elbert Dijkgraaf van Eshuis past deze stap uitstekend bij de ambities die Eshuis heeft in de publieke sector. “Vorig jaar heeft Eshuis gekozen om haar dienstverlening aan de publieke sector uit te breiden. Daarvoor is een aantal ervaren mensen aangetrokken. Onze accountants- en adviesdiensten in de publieke sector zijn het achterliggende jaar hard gegroeid, ook in het onderwijs. De samenwerking met het ObT is een mooi voorbeeld van hoe je samen meer kunt bereiken”.

Eshuis Accountants en Adviseurs Enschede

Bekijk deelnemer