24 apr

Nieuws van FlowPeople B.V. Kijk twee keer per week de Podcast van FlowPeople met tips en trucs in Coronatijd

In de komende weken brengt FlowPeople een podcast-serie uit. Als FlowPeople-ondernemers spreken Klara en Leonard Faber met directeuren, bestuurders, dga's en (HR) Managers die in de Corona-crisis abrupt nieuwe wegen moesten ontdekken, ontsluiten of ontwikkelen. Hoe doen zij dat? Waar lopen zij tegenaan? Wat betekent deze veranderopgave voor hun werk, business, dienstverlening, omgang met medewerkers, klanten en relaties? En voor leiderschap, samenwerken én de ontwikkeling van mensen? Welke lessen en opbrengsten willen zij meenemen naar het post-corona-tijdperk?

Op 24 april jl is de eerste aflevering van de FlowPeople Podcast online gezet. O.a. op Spotify te vinden via de Spotify-app of online via je volgende link: https://open.spotify.com/show/6QrkBNlW50x0lqkfCmgWdl. In deze aflevering zijn we in gesprek met Jaap van Rijsten: ervaren bouwondernemer en DGA van Vazet Creatie en Realisatie te Zwolle. We spreken met hem over zijn bedrijf, over leiderschap, samenwerking, sociale innovatie, talentontwikkeling en zijn ambities tijdens en na deze crisis.

In de komende weken brengen we twee keer per week een aflevering uit: op dinsdag en op vrijdag. In de eerstvolgende aflevering spreken we met Marijke Kool, directeur-bestuurder van Salland Wonen. Daarna volgen o.a. nog Eric Hutten, Directievoorzitter van KroeseWevers Accountants, Marc de Graaff en Linda Leestemaker,
ondernemers bij Magic Body Fashion, Ilse Saris, directeur-bestuurder van Avedan, Aart van ’t Veld, directeur-bestuurder van Scholengemeenschap Reggesteyn, Marco de Witte, veranderkundig adviseur, docent en gepassioneerd spreker en er zijn nog diverse andere ondernemers, HR-managers en bestuurders die graag aan de serie willen meewerken.

Wil je de podcast-serie volgen? Klik dan in Spotify op de Volgen-button. Wil je graag contact naar aanleiding van deze podcastserie? Bel dan met Klara of Leonard, op 0546-850881, mail op [email protected] of kijk op https://www.flowpeople.nl/

FlowPeople B.V.

Bekijk deelnemer