14 jan

Nieuws van IJsselvliet Strategie & Realisatie Nieuwe vestiging IJsselvliet in Oost-Nederland

Vanaf januari 2020 is IJsselvliet Strategie & Realisatie ook in Oost-Nederland gevestigd met de opening van een vestiging in Hengelo.  

IJsselvliet vestigt zich in gebouw N, het voormalige pand van Thales. “Spreek je in Twente over Thales, dan weet iedereen wat je bedoelt. Met de opening van een kantoor in de inspirerende omgeving van dit gebouw, geven wij concrete invulling aan onze wens een omgeving te creëren waarin de ontmoeting met onze relaties nog gemakkelijker kan plaatsvinden”; aldus Hendri Meilink, werkzaam bij IJsselvliet Strategie en Realisatie.

In 2020 hebben wij ook het voornemen om op de nieuwe locatie inhoudelijke bijeenkomsten te organiseren voor ondernemers en organisaties die zichzelf blijven(d) verbeteren op het gebied van hun strategische en organisatiedoelstellingen.

IJsselvliet Strategie & Realisatie ondersteunt directies en beslissers in organisaties op het gebied van strategieadvisering, finance & control, HR en procesoptimalisatie. Voor ondernemers in familiebedrijven die het stokje op termijn willen doorgeven, hebben wij ‘familie en de zaak’ ontwikkeld, een propositie waarmee wij vanuit onze expertise als onafhankelijke 3e partij meedenken over de opvolging en continuïteit van de onderneming.

Daarnaast is er ook IJsselvliet Interim Management, dat naast ‘traditioneel interim-management’ op het gebied van directievoering en invulling van staffuncties, ook capaciteit levert in de vorm van ervaren managers die zorgdragen voor de implementatie en borging van de strategie in organisaties.

Benieuwd naar ons en wat wij voor u en uw organisatie kunnen betekenen? Wij ontmoeten u graag, ook op onze nieuwe werkplek.

IJsselvliet Strategie & Realisatie

Bekijk deelnemer