04 nov

Nieuws van Pool Management & Organisatie B.V. Oud-KNVB-directeur maakt overstap naar Pool Management & Organisatie

Anton Binnenmars, oud-Hammenaar en  voormalig directeur amateurvoetbal bij de KNVB heeft de overstap gemaakt naar Pool Management & Organisatie. Per 1 november a.s. gaat hij aan de slag als partner Zorg voor de regio Amsterdam-Almere. Pool Management & Organisatie is actief binnen de zorg, de overheid en het onderwijs. Zij richt zich hierbij op organisatieontwikkeling, tijdelijk leiderschap en werving & selectie.

Anton Binnenmars
Anton heeft een achtergrond als Master in Managing Human Resource en startte zijn loopbaan als HR-manager in de zorg. Hij was onder meer werkzaam bij Ziekenhuisgroep Twente, het Slotervaart Ziekenhuis en zorgorganisatie Ipse de Bruggen. Daarna maakte hij de overstap naar de sport, waarbinnen hij van HR-manager bij de KNVB doorgroeide naar de functie van directeur amateurvoetbal. Na enkele andere functies in de sportwereld legde Anton zich toe op verandermanagement en coaching binnen de zorg. Verder verzorgt hij onder meer de opleiding voor coaches, waarvoor hij NOBCO-gecertificeerd is.  

Anton: “De opgave om de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden voor iedereen vraagt om integraal beleid met betrekking tot de zorg en vitaliteit, en (tijdelijke) ondersteuning aan kwetsbare groepen en om leiderschap met visie. Vanuit deze visie zie ik de aansluiting bij Pool Management & Organisatie als voor de hand liggend om deze ambitie handen en voeten te geven.”

De komst van Anton Binnenmars betekent voor Pool Management & Organisatie een verdere versterking van haar positie binnen de sector en het vakgebied. De directie is dan ook ingenomen met zijn komst.

Over Pool Management & Organisatie
Pool Management & Organisatie is in 1999 opgericht en uitgegroeid tot een landelijke speler op het gebied van organisatieontwikkeling, tijdelijk leiderschap/interim management en werving & selectie binnen onderwijs, zorg en overheid. PMO voert opdrachten uit bij tientallen organisaties door het inzetten van tijdelijke bestuurders, directeuren, coaches en consultants. www.pool-management.nl

Pool Management & Organisatie B.V.

Pool Management & Organisatie ondersteunt zorg, overheid en onderwijs bij organisatie- en managementvraagstukken. Onze missie: organisaties ontwikkelen door de mensen centraal te stellen.

Bekijk deelnemer