11 sep

Nieuws van Team Nijhuis Team Nijhuis voor de vijfde keer in de prestigieuze Deloitte Fast 50 ranking

Team Nijhuis is voor de vijfde keer genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50 2019. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Donderdag 10 oktober wordt de uiteindelijke positie van Team Nijhuis is de ranking feestelijk bekendgemaakt in Amsterdam.

Deloitte Technology Fast 50

De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2015 - 2018). Bedrijven die jonger zijn dan 4 jaar, kunnen meedoen aan het Deloitte Technology Fast 50-programma in de categorie Rising Star. Zij worden beoordeeld op omzetpotentie, mate van innovatie en schaalbaarheid, in plaats van op groeicijfers. De genomineerden van de Rising Star-categorie worden op dinsdag 10 september bekendgemaakt. De deelnemers zijn afkomstig uit de publieke en private sector en omvatten alle technologiesegmenten. Voor meer informatie: www.fast50.nl of klik hier voor de volledige lijst van de 50 genomineerden.

Ivo Meij, senior Manager bij Deloitte en bedient vele Fast 50 ondernemingen en startups: ‘Elk bedrijf gebruikt technologie, maar de bedrijven die uiteindelijk de Technology Fast 50 halen zijn hierin zo bedreven, dat zij bestaande markten ontwrichten en/of nieuwe markten aanboren.’ 

Twentse trots

Gerben Lievers, eigenaar van Team Nijhuis ‘Wij zijn vereerd dat wij voor de vijfde keer achtereenvolgend genomineerd zijn voor de Deloitte Technology Fast 50. Deze nominatie is een erkenning voor de reden waarom wij bestaan: het laten groeien van bedrijven door middel van de inzet van digitale marketing. Het uitzonderlijke feit dat wij voor de vijfde keer genomineerd zijn voor deze prestigieuze Nederlands ondernemersprijs toont aan dat wij onze missie om bedrijven te laten groeien al jaren succesvol vervullen. Ons bureau kan alleen groeien als wij onze klanten laten groeien.’ Digital marketing bureau Team Nijhuis is sinds 1973 gevestigd in Borne en won de afgelopen jaren prestigieuze nationale- en internationale prijzen voor vakmanschap en ondernemerschap. Het familiebedrijf bestaat uit 47 medewerkers en bedient 180 opdrachtgevers waaronder bekende veel Twentse namen zoals bijvoorbeeld: Eijsink, Landgoed de Wilmersberg en FC Twente. Team Nijhuis behoort volgens onafhankelijk onderzoek tot de top van de Nederlandse bureaus en is erkend Google Premier Partner.

Team Nijhuis

Als digital marketingbureau is Team Nijhuis dé businesspartner voor bedrijven die willen groeien. Groei is voor Team Nijhuis altijd een positief resultaat: meer winst, omzet of rendement, maar ook het behoud van een bestaande markt. Het bureau is opgericht in 1973 en combineert veertig jaar ervaring op het gebied van strategische marketing en communicatie met de nieuwste kennis over digitale marketing.

Dankzij de groei die Team Nijhuis voor andere bedrijven realiseerde is het bureau de afgelopen jaren zelf ook flink gegroeid. Dat leverde in 2015 en 2016 een FD Gazelle op en viermaal een plaats in de Deloitte Technology Fast 50 (2015, 2016, 2017 én 2018) als het snelst groeiende marketingbureau van Nederland. Inmiddels werken er 42 Digital marketing experts bij Team Nijhuis voor meer dan 150 nationale en internationale klanten in verschillende branches. Naast Borne heeft Team Nijhuis locaties in Uithoorn en Steinfurt (Duitsland).

Bekijk deelnemer