27 feb

Nieuws van The Privacy Officers Wij stellen ons voor: The Privacy Officers

Wij zijn The Privacy Officers, een jong en dynamisch bedrijf dat organisaties ondersteunt met de implementatie van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en privacyvraagstukken. Sinds 25 mei 2018 geldt de nieuwe Europese Privacywetgeving.

Begin mei vorig jaar bleek dat slechts 30% van de bedrijven voorbereid was op deze nieuwe wetgeving. Uit recent onderzoek blijkt dat een groot aantal bedrijven geen eerste stap heeft gezet.  

Wij denken te weten waarom:

  • Het kost tijd;
  • Het vraagt kennis;
  • Het kost geld.

Het is vaak geen kwestie van niet-willen, maar bedrijven weten in de meeste gevallen gewoonweg niet waar ze moeten beginnen en wat de eventuele impact zal zijn. Andere bedrijven zijn dan wel begonnen maar twijfelen of ze het wel goed hebben aangepakt.

Wij doen graag een gratis privacycheck voor de IKT-deelnemers die dat wensen. Met deze privacycheck controleren wij of uw organisatie voldoet aan de AVG. Zo heeft u een indicatie waar u op dit moment staat. Over eventuele vervolgstappen kunnen wij u dan adviseren.

Neem gerust contact met ons op!

The Privacy Officers

Zet nu de eerste stap om uw organisatie AVG-gereed te maken. Onze diensten zijn veelzijdig: wij trainen, adviseren en implementeren de AVG op maat.

Bekijk deelnemer