04 jun

Nieuws van IKT Blog: door de ogen van nieuw lid Michelle Morsink

Het is maandagmorgen 31 mei en we starten de week goed, heel goed zelfs. Een eer die aan IKT toekomt, want vandaag heb ik de allereerste lunch buiten de deur dit jaar! Onder het genot van een goed belegde boterham en een heerlijk zomers zonnetje mag ik hiervan genieten met leden van een voor mij nieuwe businessclub. Net de week voor de lunch schreef ik mij in bij IKT, waardoor ik direct met de neus in de boter viel en mocht deelnemen aan de bijeenkomst.


Om 12 uur werd ik verwacht bij een Instagrammable locatie, namelijk Buitenplaats de Houtmaat in Hengelo. Met een van de buitenkant Saksische boerderij en terras pal aan het water dé uitgelezen plek voor een ontmoeting met 15 andere IKT leden. Allemaal doken we in het diepe. En nee, dat was niet in de grote vijver, maar omdat we allemaal besloten ons in te schrijven voor een lunch waarbij we geheel “random” bij iemand aan tafel werden geplaatst voor een lunch met een goed gesprek.


Met ietwat zenuwachtig enthousiasme reed ik de plas op bij De Houtmaat om te ontdekken bij wie ik aan tafel kwam, of we wat te praten hadden en of we het vooral ook niet alleen over business zouden gaan hebben. Voor mij namelijk een belangrijke factor als ik mij aansluit bij een businessclub: het gaat voor mij vooral om de mens achter de bedrijven, niet alleen om business, een deal sluiten of vluchtig netwerken. Daarom helemaal “mijn” type event, deze lunch.


Alles overtrof mijn verwachting, bij aankomst werd ik al direct aangesproken. Eerst door mijn tafelgenoot die mij herkende omdat hij mij al even op internet had opgezocht en daarna bij een warm ontvangst door Saskia van IKT die mij verwelkomde als kersvers lid. En of we wat te praten hadden die middag? Meer dan voldoende met zulke inspirerende tafelgenoten, heerlijke broodjes en soep!


Op 17, 21 en 22 juni staan de IKT Golfdagen weer op het programma. Eén van de weinige events waar ik niet bij ga zijn, want ook al heb ik al vaak genoeg gezegd dat ik golfles ga nemen, het is er nog nooit van gekomen. Misschien kan iemand mij bij de volgende bijeenkomst overhalen om er toch écht eens aan te beginnen. Voor nu wens ik in ieder geval alle golfers veel plezier en laten we hopen dat het weer net zulk mooi en zonnig weer wordt als deze week! En dat golfballetje gooien we wel eens op bij een volgend treffen ;-).