11 jan

Nieuws van IKT IKT-Almelo goed van start in 2017!

Tijdens de nieuwjaarslunch van IKT-Almelo op 10 januari jl. deelden twee jonge ondernemers hun ervaringen in het ondernemen en wat je kunt leren van de nieuwe generatie (en andersom!)

De 23-jarige Guus Verbeek startte in september 2014 zijn nieuwe bedrijf Saleshelden en is inmiddels gegroeid naar 10 medewerkers. Afgelopen jaar werd Guus genomineerd voor de Sprout 25 onder de 25. Daarom behoort hij tot de meest veelbelovende ondernemers van Nederland onder de 25 jaar. Met recht mogen we hem tot de nieuwe generatie ondernemers rekenen. Guus deelt zijn vernieuwende visie over het ondernemerschap

Fabian Perik (33 jaar) heeft het familiebedrijf Solide in 2015 overgenomen, oorspronkelijk in 2000 door vader Han in Albergen gestart en inmiddels verhuisd naar Enschede. 'Glimlachend aan het werk' is de focus die hij zichzelf oplegt maar ook zijn bedrijf. Fabian is de nieuwe generatie, maar dan binnen een bestaand bedrijf, waardoor hij voor andere uitdagingen staat dan bijvoorbeeld een startende ondernemer.

Deze nieuwjaarslunch was wederom een leerzame en een plezierige interactieve sessie. Evenals vorig jaar was de zaal verdeeld in tafels met tafelindelingen. Tafelgenoten stelden zich aan elkaar voor door middel van een pitch van 60 seconden of korter, onder het mom 'ken uw buurman'. Aansluitend aan de inleiding van Guus en Fabian wisselden we van gedachten over 'hoe disruptive is de nieuwe generatie'.

Bekijk de foto's van deze bijeenkomst op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/ikttwente/