21 apr

Nieuws van IKT Je mag de baan weer in!

Golfen kan en mocht al een poosje weer! Wij grijpen onze kans door ‘fysiek’ te verbinden en te inspireren, ditmaal op de golfbaan. We zijn blij dat we elkaar, in beperkte vorm, weer kunnen ontmoeten en daarom organiseren wij de inmiddels 'beroemde' IKT-golfdagen! Met veel genoegen nodigen wij je hiervoor uit. Onderstaand tref je de informatie aan over data en banen, spelvorm, keuzes, inschrijving en covid-aanpassingen


Data - baan

Donderdag 17 juni De Koepel Wierden

Maandag 21 juni Golfclub Driene Hengelo

Dinsdag 22 juni Twentsche golfclub Ambt Delden

Alle dagen starten de flights vanaf 16.00 uur.


Spelvorm

We spelen dit jaar matchplay in flights van 4 golfers, best ball met een aantal verrassende uitdagingen. GVB is vereist, handicap kent geen restrictie en geldt voor flight-indeling.


Keuzes IKT

Er is deze editie geen competitie, geen strijd voor een best ranking, maar uitsluitend tegen elkaar in de flight. De basisgedachte is ‘gezelligheid en elkaar ontspannen in de baan weer eens ontmoeten!’. Je mag je voor één middag inschrijven, voorheen waren dit meerdere dagen. Helaas is dat nu niet mogelijk i.v.m. de Covid-maatregelen.


Covid-mogelijkheden

Wij laten ons inspireren door de (ver)bindende Covid-mogelijkheden die gelden op genoemde data. Starttijden (wel of niet shotgun bijvoorbeeld), aantal flights en gebruik van de faciliteiten laten we aan jullie weten. Wel adviseren wij je om snel aan te melden, want de maximale capaciteit is beperkt! Begin juni delen we de flights en tijden in, passend bij de dan geldende maatregelen.


TALENT TICKET

Eén van de topics in Twente is momenteel ‘De Battle voor Talent’, waar het IKT ook haar steentje aan bijdraagt. Ook bij de golfdagen besteden we hier aandacht aan met de zogenaamde ‘TICKET voor TALENT’! Je mag vanuit je bedrijf een Talent aandragen voor deelname aan 1 van de IKT Golfdagen. We brengen het talent graag in contact met andere IKT deelnemers. Je mag het ook zien als beloning voor de goede en talentvolle inzet van een collega/talent!

Laat dit s.v.p. in de aanmelding weten, voorzien van een korte toelichting. Wij hebben 10 TALENT Tickets beschikbaar en maken een keuze.


Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor 1 van de IKT-golfdagen via onderstaande QR-code. Vul s.v.p. de gevraagde gegevens in en meld ook een Talent aan. Hier kun je ook andere verzoeken voor o.a. diëten en golfcarts kwijt. Scan met je telefoon om aan te melden.Zien we je op 17, 21 of 22 juni voor een inspirerende, verbindende en heerlijke middag in de buitenlucht?

Bestuur en medewerkers IKT,

Rianne Doeschot

Directeur