26 jan

Nieuws van IKT Mark Pastoor ad interim directeur IKT

In de afgelopen maanden hebben we als IKT een aantal online-formats opgetuigd om IKT-deelnemers te kunnen blijven informeren, enthousiasmeren en inspireren. Ik heb daar als event-manager (Marked | events) een rol in mogen spelen en zeer nauw samengewerkt met Annerie. Annerie verlaat helaas IKT per 1 februari. Vanuit het IKT-dagelijks bestuur is mij verzocht om de taken van directeur waar te nemen totdat er een nieuwe directeur aantreedt. Met genoegen geef ik aan dit verzoek op parttime basis gehoor.


Wie ben ik? Mark Pastoor, 51 jaar jong, vader van twee zonen (16 en 20) en heb een relatie met Sanna. Sinds 2011 bedenk en organiseer ik samen met talloze opdrachtgevers vanuit mijn eigen bedrijf evenementen in de ruimste zin van het woord. Daarvoor was ik werkzaam bij VIPevents in Enschede. Al ruim 25 jaar werk en woon ik in Twente en heb een daarin actief een netwerk kunnen opbouwen.


De komende maanden staan in het teken van ‘het op koers houden van IKT, in een vernieuwde economie’, tezamen met alle besturen en natuurlijk het backoffice van IKT. Tot snel online en misschien zelfs wel offline!


Mark