09 sep

Nieuws van IKT Rijksmuseum Twente verruimt openingstijden

De tentoonstelling Picasso & Matisse. Beauty is a line en de vernieuwde binnentuin met de tentoonstelling Claudy Jongstra. Inner Vitality blijken echte publiekstrekkers deze zomer voor Rijksmuseum Twenthe. De starttijden, die gehanteerd worden om iedereen een veilig bezoek te kunnen bieden, zijn snel volgeboekt. Het museum heeft daarom besloten vanaf dinsdag 18 augustus t/m 13 september de openingstijden te verruimen en al om 10.00 uur de deuren te openen voor publiek. Vanaf vandaag kunnen deze starttijden ook geboekt worden via de ticketshop op de website van het museum.

Veilig bezoek

In verband met alle veiligheidsmaatregelen rondom corona, hanteert het museum starttijden met een gelimiteerd aantal tickets. Om toch iedereen de mogelijkheid te geven het museum te bezoeken, worden deze starttijden uitgebreid. 

Het verruimen van de openingstijden en het uitdrukkelijke verzoek om voorafgaand aan je bezoek een starttijd te reserveren is een van de veiligheidsmaatregelen in het museum rondom corona. Op de website www.rijksmuseumtwenthe.nl zijn alle maatregelen die hiervoor getroffen zijn en de voorschriften voor een veilig bezoek aan het museum te vinden.