23 jan

Nieuws van IKT Atelier Twente: Taaie Thema's en Duivelse Dilemma's

Atelier Twente is een bijzonder initiatief voor en door Twentse gemeenten, bedrijven en maatschappelijke organisaties, waarin in vijf bijeenkomsten de complexe vraagstukken waar Twente als regio voor staat worden beetgepakt. In een vijftal sessies gaan we in op dilemma’s en ingewikkeldheden die aan deze vraagstukken kleven. Geïnspireerd door verfrissende top-sprekers, wordt geprobeerd zicht te krijgen op mogelijke oplossingen. Dat doen we met een gevarieerde groep juist omdat de vraagstukken van vandaag de dag steeds meer vragen om grensverleggende en grensoverschrijdende oplossingen. 

De twee doelgroepen voor wie we dit organiseren zijn:

  1. ‘Vertrouwde gezichten’: bestuurders en directieleden van bedrijven, onderwijsinstellingen en maatschappelijke organisaties en zittende raadsleden, burgemeesters, wethouders, gemeentesecretarissen van gemeenten en provincie.
  2. Bruisend talent: high potentials tot en met 35 jaar uit de deelnemende organisaties

We hebben juist de wens om samen met bedrijven uit Twente in gesprek te gaan over de belangrijke vraagstukken van het gebied. Het zou ontzettend mooi zijn als u via de Industriële Kring Twente het Atelier onder de aandacht zou kunnen brengen, om er zo voor te zorgen dat de Twentse bedrijven goed vertegenwoordigd zijn in het Atelier. Hoe meer verschillende perspectieven en deelnemers, hoe waardevoller immers de gesprekken. 

Lees in deze digitale brochure meer over de inhoud van de verschillende bijeenkomsten, de achtergrond van het Atelier en de twee doelgroepen voor wie we dit organiseren.