Over ons Industriële Kring Twente

De stichting Industriele Kring Twente (IKT) is opgericht in 1975 en behoort tot de grootste (fysieke) netwerkorganisaties in Nederland. 

Resultaat door verbinding!

IKT telt veel deelnemende bedrijven, waarvan maar liefst 45.000 mensen werkzaam zijn in zowel de maakindustrie als de toeleverende dienstverlening. Daarmee is IKT de spin in het economische web van Twente! De kracht schuilt dus in de verbinding: verbinden van ondernemers onderling, maar ook verbinden van ondernemers met overheden, kennisinstellingen en andere (zakelijke) netwerken.

Wat doet IKT allemaal achter de schermen om de economische slagkracht van Twente te versterken? Klik op onderstaande afbeelding om onze leaflet te downloaden waarin u antwoorden krijgt op deze vraag:

Leaflet IKT

IKT... Inspirerend Verbinden!

Verbinden is natuurlijk heel belangrijk, maar uiteindelijk draait het wel om het resultaat. Wat levert het op? Daar gaat het om! IKT doet er alles aan om profijtelijk te zijn voor haar deelnemers. Bij alles wat we organiseren, stellen we ons steevast de vraag “Hoe kunnen we een optimale bijdrage leveren aan het zakelijke succes van onze deelnemers?”

Missie

IKT organiseert de randvoorwaarden om jouw business succesvoller te maken!

Hoe doen we dat?

  1. Door het organiseren van leerzame, inspirerende en vernieuwende bijeenkomsten
  2. Door het voeren van structureel overleg met lokale overheden
  3. Door het signaleren van trends en economische ontwikkelingen
  4. Door het organiseren van overkoepelende evenementen voor ondernemers, overheid en kennisinstellingen
  5. Door het faciliteren van een digitaal platform waar vraag en aanbod van deelnemers bij elkaar worden gebracht op het gebied van kennis, mensen en middelen.
Ook deelnemer worden?