Over ons Industriële Kring Twente

De stichting Industriële Kring Twente (IKT) is opgericht in 1975 en behoort tot de grootste (fysieke) netwerkorganisaties in Nederland. IKT telt bijna 1000 deelnemers, actief in zowel de maakindustrie als de toeleverende dienstverlening.
De kracht schuilt in de verbinding: verbinden van ondernemers onderling, maar ook verbinden van ondernemers met overheden, kennisinstellingen en andere (zakelijke) netwerken.

Deelnemer worden

Wilt u zich ook aansluiten bij IKT? Vraag dan nu het informatiepakket aan
U krijgt dan een goed beeld van alle activiteiten die IKT organiseert. 

Natuurlijk kunt u zich ook direct hieronder online aanmelden als nieuwe deelnemer.

Aanmelding nieuwe deelnemer

IKT is nauw betrokken bij nagenoeg alle initiatieven die de economische positie van Twente kunnen versterken. Denk o.a. aan de Twente Board, Twente Branding, Kennispark Twente en het Actieprogramma Versterking Industriepotentieel Twente (VIT). IKT is daarmee een erkend en gewaardeerd partner voor overheden en kennisinstellingen, maar ook voor de KvK Oost Nederland, VNO-NCW Twente en MKB Twente.

IKT... Inspirerend Verbinden!

Verbinden is natuurlijk heel belangrijk, maar uiteindelijk draait het wel om het resultaat. Wat levert het op? Daar gaat het om! IKT doet er alles aan om profijtelijk te zijn voor haar deelnemers. Bij alles wat we organiseren, stellen we ons steevast de vraag “Hoe kunnen we een optimale bijdrage leveren aan het zakelijke succes van onze deelnemers?”

Missie

IKT organiseert de randvoorwaarden om jouw business succesvoller te maken!

Hoe doen we dat?

  1. Door het organiseren van leerzame, inspirerende en vernieuwende bijeenkomsten
  2. Door het voeren van structureel overleg met lokale overheden
  3. Door het signaleren van trends en economische ontwikkelingen
  4. Door het organiseren van overkoepelende evenementen voor ondernemers, overheid en kennisinstellingen
  5. Door het faciliteren van een digitaal platform waar vraag en aanbod van deelnemers bij elkaar worden gebracht op het gebied van kennis, mensen en middelen.

IKT stelt zich voor...


Ook deelnemer worden?