Kaarten bestellen voor het Twente Concert 2019

Inspirerend verbinden
IKT staat voor Inspirerend Verbinden. Ons doel? Met elkaar vernieuwen en groeien, binnen en buiten Twente. Mede daarom organiseren wij voor de 27e keer het IKT Twente Concert voor ondernemers, onderwijs en overheid. Bestel hieronder uw kaarten voor dit unieke concert en diner (klik op de afbeelding van BLØF). U betaalt voor deze unieke beleving € 89,50 per persoon (excl. BTW).
Indien u een compleet eigen dinertafel wilt samenstellen met uw relaties en/of collega's verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Bestellingen verwerken wij op volgorde van binnenkomst. Onze factuur is uw bevestiging dat u kaarten ontvangt. Betaal deze factuur wel meteen, want daarna ontvangt u pas de kaarten. 

Bestel-hier-uw-kaarten-blof.jpg#asset:26888

Privéconcert
In de bijzondere ambiance van de Heilige Blasiuskerk in Beckum wacht u samen met andere deelnemers en gasten van IKT een privéconcert. Daarna volgt een diner bij het naastgelegen Wapen van Beckum. Samen vormen ze úw kans om op een informele manier nieuwe verbindingen te leggen of juist relaties te verstevigen.

De artiest(en)
Wij zijn enorm trots dat de poprockband BLØF voor ons optreedt. De band uit Zeeland werd in 1992 opgericht en heeft meerdere malen de nummer 1-positie voor de meest gedraaide artiest/band in een jaar behaald op de Nederlandse radio.

Sponsoren2019-2.png#asset:26887

Ook deelnemer worden?