Kaarten bestellen voor het Twente Concert 2017

Inspirerend verbinden
IKT staat voor Inspirerend Verbinden. Doel? Met elkaar vernieuwen en groeien, binnen en buiten Twente. Mede daarom organiseren wij voor de 25e keer het IKT Twente Concert voor ondernemers, onderwijs en overheid. Bestel hieronder uw kaarten voor dit unieke concert en diner. 
Indien u een compleet eigen dinertafel wilt samenstellen met uw relaties en/of collega's verzoeken wij u contact met ons op te nemen. Let op: het aantal plaatsen is beperkt!

Bestellingen verwerken wij op volgorde van binnenkomst. Onze factuur is uw bevestiging dat u kaarten ontvangt. Betaal deze factuur wel meteen, want daarna ontvangt u pas de kaarten. 

Kaarten bestellen

Privéconcert
In de bijzondere ambiance van de Heilige Blasiuskerk in Beckum wacht u samen met andere deelnemers en gasten van IKT een privéconcert. Daarna volgt een diner bij het naastgelegen Wapen van Beckum. Samen vormen ze úw kans om op een informele manier nieuwe verbindingen te leggen of juist relaties te verstevigen.

De artiest(en)
Vanwege ons 25 jarig jubileum blijft het dit keer een verrassing wie er optreedt of optreden. Een klein tipje van de sluier? Het heeft iets te maken met een rode pump...

sponsoren-TwenteConcert-2017.jpg#asset:24191
Ook deelnemer worden?